Топи продажів

Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для камеры для смартфона Apple iPhone 14 Pro/14 Pro Max Black (ARM68066)

Оценка пользователей 4.14/5
  • Юлія М***

Якісне скло, дуже легко клеїться

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Влад

Пристало шикарно

Доброго дня, Влад! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Катерина С***

Купувала два рази. І в перший, і другий раз через тиждень тріснула одна і та ж лінза (

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко тріскає

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Сергій М***

Отличное качество, быстрая доставка

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Максим

Встановлення проводив згідно інструкції виробника. Після встановлення та зняття трафарету виявилися подряпини на одному з скелець

Достоинства:
    Простий монтаж
    Недостатки:
    Подряпини скла

• Владислав Х***

Товар крутий, та легко клеїться за допомогою формочки.

Достоинства:
    Формочка, ціна.
    Недостатки:

Доброго дня, Владислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег С***

Все чудово.

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.