- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все підійшло
- Достоинства:
- Прозорий дешевий не форматом книжка
- Недостатки:
- Волога легко потрапляє під нього
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний продукт
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол дуже тонкий, погано сидить на даній моделі. Телефон він не захистить, особливо якщо власник дуже активна людина.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чохол. Приємний на дотик. Підійшов до телефону як рідний. Неприємних запахів пластику нема.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний за свою ціну
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Vadym P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Super Chohol, pidijshov, legko vdyagatu nomatu, zahishchae, sho sche treba? Dyakyu
- Достоинства:
- Super Chehol dlya mogo Samsunga a24
- Недостатки:
- ne znajshov
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чохол,телефон в ньому гарно виглядає,не люблю потовщені кути
- Достоинства:
- Добре прилягає,не надто м'який і не надто твердий
- Недостатки:
- Мінімальні бортики,це не є недоліком,але потрібне захисне скло
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хлипенький ,лучше взять с мощными углами тоже прозрачный
Представник постачальникаДобрий день, Євген! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда ArmorStandart.
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ІгорПродавец: Rozetka
Прийшов більший на 3мм , відповідно на телефон не підійшов. Дякую що повернули хочаб :)
- Достоинства:
- Розрім більший , а ніж сам телефон
- Недостатки:
- Не підходить(
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми перевірили модель — розміри чохла відповідають Samsung Galaxy A24 4G. Можливо, сталася плутанина з моделлю пристрою. Ми раді, що вдалося оперативно вирішити питання з поверненням. З повагою команда ArmorStandart.