Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro 3D для смартфона Apple iPhone 15 Pro Max Black (ARM68220)
- Тимофій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Держиться гарно
Представник постачальникаДоброго дня, Тимофій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло , сіло чудово!
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я ніколи не думав, що можна так швидко та легко поклеїти захисне скло не смарт. Дуже якісне, чорні рамки дуже тонкі та не закривають сам екран, ідеально пласке, тому коли ви його прикладаєте, моментально заповнює повітряні пустоти і пузирів майже нема, а залишки легко видаляються. Розумію, чому воно коштує дорожче за звичайне скло
- Достоинства:
- Якість, швидкість та легкість поклейки
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перше падіння і скло тріснуло на краю.
Порадував набір для встановлення скла - є все від ганчірки для протирання, до наліпок для збірки пилинок.- Достоинства:
- Повний набір для встановлення скла
- Недостатки:
- Тріснуло після першого падіння
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо за оперативное решение моей проблемы, магазин и правда заинтересован в своих покупателях, однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- отличный продавец
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Валерія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку гарно виглядало. Потім захисному склі зʼявився дефект якійсь
- Недостатки:
- Є дефект
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав скло з подряпиною!!!
Продавець не робить повернення, так як вже я наклеїв на телефон!!!
Тому порада усім!
Дивіться скло перед тим як клеїти!!!- Достоинства:
- Ніяких!
- Недостатки:
- Скло з подряпиною!
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер. Сама поклеїла сину на тел. Нормально сіло
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Степан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я в шоці від якості, можливо тому що раніше клеїв більш дешевші і від них були бульбашки. Це лягло як магніт, в одному місці була бульбашка - але вдалося її прибрати :)
- Достоинства:
- Багато клею, гарно прилипає
Представник постачальникаДоброго дня, Степан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё хорошо
Представник постачальникаДоброго дня, Дарина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Син- підліток задоволен
Скло сіло добре
Грає та все інше залюбки- Достоинства:
- УльянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це вже моє 2 скло. Перше ставила 8 місяців назад. Але при невдалому падінні трошки потріскалось. Тому замовила нове. Послугу поклейки замовляла в Розетці, це всього лише 99 грн. Хоча прочитала відгуки, що багато хто клеїть самостійно.
- Достоинства:
- Надійне
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, Ульяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рамки по краям не «зрізають» екран. Не впливає на чутливість екрану і відгук сенсора.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Янковский И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У ціновому діапазоні до 500 гривнів найкраще скло,наступного разу візьму таке саме
- Достоинства:
- Поклеїти зможе навіть дитина
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДанилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Также справился самостоятельно, сперва даже немного расстроился, что в комплекте нет коробки, в которую опускается телефон для "прицеливания" стекла к экрану, но как оказалось, что она вовсе и не нужна, так как стекло полноразмерное, без отверстий под фронтальную камеру/датчики. Зазор между краями стекла и рамками телефона после установки не больше 1 мм, то есть идеально подходит и чехлом не поддевается. Установка очень простая, единственное, будьте внимательны, чтоб вокруг не летало пыли после протирки и подготовки дисплея к стеклу.
- Достоинства:
- Качественное полноразмерное стекло
- Недостатки:
- Не выявлены
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное стекло, поклеить смог даже я, качество узнаю со временем.
- Достоинства:
- Легко клеется
- Недостатки:
- Пока нет
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественное стекло. Лягло очень хорошо.
Представник постачальникаДоброго дня, Артур! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чудове скло, без проблем поклеїла на телефон, в комплекті все є
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вадим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поставив скло і видихнув з полегшенням. Півтора дні новий iPhone був без скла що трохи змушувало нервувати.
В перші хвилини складається враження що рамка з'їла по 0,25 мм по периметру екрану, але за день звикаєш і не помічаєш цього.
Якістю задоволений, за необхідністю замовлю повторно
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Назар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло чудове
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Влад Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло гарно поклеїлось, все в комплекті є. На дотик гарно ковзає палець. Рекомендую. Ціна/якість найкраща.
- Достоинства:
- Ідеально підходить
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Влад! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вигляд дуже якісне скло, легко клеїться, і тонке, що навіть не видно і не відчутно що щось наклеєне зверху. Максимально приємне на дотик.
Але при першому падінні, край скла пошкодився. Саме головне що екран залишився цілий. Можна брати , але все рівно треба обережно і щоб не падав телефон- Достоинства:
- приємне на дотик, добре клеїться.
- Недостатки:
- при падінні першому пішов скол захисного скла.
- ВиталикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроде бы все хорошо, посмотрим на сколько хватит.
- Достоинства:
- Воздуха практически нет, приклеивается отлично.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.