Отзывы покупателей о USB-Хаб ArmorStandart Type-C to HDMI + LAN + PD + 2 USB + TF/SDcard Grey (ARM69365)
- Юрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
От того что usb хаб сильно греется, он выходит из строя. У меня первый сломался примерно через год (чуть меньше года) и я его вернул по гарантии. Второй такой же сломался где-то через 5 месяцев
- Достоинства:
- Много портов
- Недостатки:
- Некачественный, часто ломается
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, адже це дуже важлива інформація для нас.
Нагрівання хаба під час роботи — це нормальне явище, особливо при одночасному використанні багатьох портів, адже відбувається передача великих обсягів даних та живлення пристроїв. Однак, надмірний нагрів, який призводить до виходу з ладу, є неприпустимим. Ми негайно передамо ваш відгук у відділ контролю якості, щоб розібратися в цій проблемі. Будь ласка, зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Юрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сильно греется и не работает порт type-c
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
З повагою команда Armorstandart.
- Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підʼєднав до макбука, працює, але дуже гарячий. Це так і повинно бути??? Живлення підʼєднано окремо...
- Достоинства:
- Наявність всіх необхідних портів.
- Недостатки:
- Дуже нагрівається.
- Олексій І***Продавец: Rozetka
Ніби працює , але таки дуже гріється. Можна сміливо використовувати як обігрівач. До певної міри може це і не погано, але чи не згорить порт нота. Якось треба буде поміряти струм що він тягне.
- Достоинства:
- Функціональний, стильно виглядає.
- Недостатки:
- Дуже гарячий