Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Glass.CR для Samsung Tab S10 Lite/S10 FE/S9 FE/S9 Clear (ARM69745)

Оценка пользователей 3.76/5
  • Інна

Скло якісне, приклеїти було легко. Єдине, була якась цятка з клійкої сторони, але то дрібниця, загальний досвід користування не постраждав та і вигляд теж)

Доброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Максим Ч***

Три з чотирьох кутів не приклеїлись. Думав, що руки не з того місця, ан ні. Бачу, що не тільки в мене ця проблема. Не рекомендую.

Достоинства:
    Прийшло не бите
    Недостатки:
    Три з чотирьох кутів не приклеїлись.

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Виктория Б***

Все ціле, клеїться добре

Дякую за відгук! З повагою команда ArmorStandart.

• Константин М***

Нормальне захісне скло. Прийшло повністю не ушкодженим. Комплектація була повна. Відкрив відео на ютюбе і самостійно поклеїв. Легло нормально. Якось так

Достоинства:
    Нормальне захісне скло з повним комплектом необхідних додаткових компонентів для встановлення
    Недостатки:
    Не побачив

Доброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр М***

Замовлення прийшло швидко. Захисне скло якісне, сидить на планшеті чудово, яка якість захисту не провіряв.

Достоинства:
    Чудово підходить до планшета Samsung Galaxy Tab S9.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Стороженко В***

Непогане скло насправді, але збирає всю пилюку і всі відбитки пальців яке може (5 зірок не ставлю бо прокляв все поки наклеїв).

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість скла. Щодо труднощів із поклейкою — так, на жаль, процес може бути трохи складним, особливо без досвіду. Радимо перед поклейкою добре очистити екран і наносити скло в безпиловому середовищі — це значно полегшує процес і допомагає уникнути пилу та бульбашок. З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Д***

Чудова якість як самого скла так і олеофобного покриття

Достоинства:
    Чудове скло

• Аліна О***

Все чудово, дякую

Доброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Софія П***

На вигляд скло непогане, але прийшло з товщиною. Помітила не відразу, бо забирала посилку не я, а коли хотіла приклеїти помітила дефект

• Баликін Д***

Завдяки коментарям нижче перевірив перед отриманням, і, о диво! Скло було бите.

Достоинства:
    Не встиг знайти
    Недостатки:
    Приїхало бите

• Станіслав Н***

Приїхало без захисної плівки але не побилось. Хотів аби в оф сервісному центрі самсунг поклеїли але у них не виявилося скла. І навіть після покупки вони відмовили це наклеїти.Тому сам наклеїв у вологій кімнаті і вийшло чудово, практично ідеально.

Достоинства:
    На дотик приємне, непогано реагує тач і стилус
    Недостатки:
    Поганий захист, його однією рукою можна дістати із коробки.

Доброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юлія М***

Нормальне скло на самсунг таб s9 fe нарікань не маю

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Татьяна С***

Все супер сподобалось скло

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Василь Г***

Користуюсь планшетом з даним захисним склом сім місяців. Ніяких нарікань і зауважень .
    Скло показало себе лише з позитивної сторони.
    Рекомендую !

Достоинства:
    Не має подряпин.
    Чудове у користуванні , дуже "інтуїтивне". Хороша ціна.
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро

Дополню свой предыдущий отзыв. Связался я с командой бренда по вопросу брака. Без лишних вопросов (запросов чеков и товара с браком и т.п.) оперативно мне была выслана замена. Таким имхо и должен быть современный сервис.

Достоинства:
    ранее стекла этого бренда не вызывали вопросов, надеюсь и это не станет исключением
    Недостатки:

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро

Стекло пришло бракованное, в 2 углах не подлежит приклеиванию ввиду брака. С данным брендом мы прощаемся

Достоинства:
    нет таковых
    Недостатки:
    брак, края подрезаны со сколами и заусенцами

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Александр Щ***

Як і у багатьох тут, прийшло бите. Думав пропетляю з цією проблемою, але не вийшло. Не треба мені нічого повертати, ще я на вас і час свій витрачати буду. Беріть мої гроші ідіть лікуютесь від жадоби на нормальні коробки для своєї продукції.

Ні в якому разі не купляйте скло в цього продавця.

Достоинства:
    Недостатки:
    Бите

• Юлія К***

Заказувала планшет і захисне скло, але скло прийшло побите

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшло побите

• Юрій С***

Все прийшло вчасно. Скло ціле, гарно запаковане

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Б***

Якісне скло, наклеїлось без недоліків

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    невиявлено

• Богдан П***

Цей товар - це шахрайство.
    Як й іншим покупцям, скло "Premium armor" прийшло трістнуте. Крім того, сама коробка впівтора рази більша за саме скло, яке всередині абсолютно ніяк не закріплене і незахищене.
    Ось вам і "premium"...

Недостатки:
    Скло надйшло тріснуте і непридатне до використання

Доброго дня, Богдан! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Василь

Нажаль скло роздавали десь в дорозі.на пошті перевірив тільки наявність упаковки ,ще звернув увагу що вона прим'ятааале саме скло не подивитися. На хаті вийняв з коробки скло,а воно тріснуте навпіл

Недостатки:
    Прийшло тріснуте навпіл

Доброго дня, Василь! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.