- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло якісне, приклеїти було легко. Єдине, була якась цятка з клійкої сторони, але то дрібниця, загальний досвід користування не постраждав та і вигляд теж)
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Три з чотирьох кутів не приклеїлись. Думав, що руки не з того місця, ан ні. Бачу, що не тільки в мене ця проблема. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Прийшло не бите
- Недостатки:
- Три з чотирьох кутів не приклеїлись.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ціле, клеїться добре
Представник постачальникаДякую за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне захісне скло. Прийшло повністю не ушкодженим. Комплектація була повна. Відкрив відео на ютюбе і самостійно поклеїв. Легло нормально. Якось так
- Достоинства:
- Нормальне захісне скло з повним комплектом необхідних додаткових компонентів для встановлення
- Недостатки:
- Не побачив
Представник постачальникаДоброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення прийшло швидко. Захисне скло якісне, сидить на планшеті чудово, яка якість захисту не провіряв.
- Достоинства:
- Чудово підходить до планшета Samsung Galaxy Tab S9.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Стороженко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогане скло насправді, але збирає всю пилюку і всі відбитки пальців яке може (5 зірок не ставлю бо прокляв все поки наклеїв).
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість скла. Щодо труднощів із поклейкою — так, на жаль, процес може бути трохи складним, особливо без досвіду. Радимо перед поклейкою добре очистити екран і наносити скло в безпиловому середовищі — це значно полегшує процес і допомагає уникнути пилу та бульбашок. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість як самого скла так і олеофобного покриття
- Достоинства:
- Чудове скло
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Софія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вигляд скло непогане, але прийшло з товщиною. Помітила не відразу, бо забирала посилку не я, а коли хотіла приклеїти помітила дефект
- Баликін Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завдяки коментарям нижче перевірив перед отриманням, і, о диво! Скло було бите.
- Достоинства:
- Не встиг знайти
- Недостатки:
- Приїхало бите
- Станіслав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхало без захисної плівки але не побилось. Хотів аби в оф сервісному центрі самсунг поклеїли але у них не виявилося скла. І навіть після покупки вони відмовили це наклеїти.Тому сам наклеїв у вологій кімнаті і вийшло чудово, практично ідеально.
- Достоинства:
- На дотик приємне, непогано реагує тач і стилус
- Недостатки:
- Поганий захист, його однією рукою можна дістати із коробки.
Представник постачальникаДоброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне скло на самсунг таб s9 fe нарікань не маю
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер сподобалось скло
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь планшетом з даним захисним склом сім місяців. Ніяких нарікань і зауважень .
Скло показало себе лише з позитивної сторони.
Рекомендую !- Достоинства:
- Не має подряпин.
Чудове у користуванні , дуже "інтуїтивне". Хороша ціна. - Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дополню свой предыдущий отзыв. Связался я с командой бренда по вопросу брака. Без лишних вопросов (запросов чеков и товара с браком и т.п.) оперативно мне была выслана замена. Таким имхо и должен быть современный сервис.
- Достоинства:
- ранее стекла этого бренда не вызывали вопросов, надеюсь и это не станет исключением
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло пришло бракованное, в 2 углах не подлежит приклеиванию ввиду брака. С данным брендом мы прощаемся
- Достоинства:
- нет таковых
- Недостатки:
- брак, края подрезаны со сколами и заусенцами
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Александр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як і у багатьох тут, прийшло бите. Думав пропетляю з цією проблемою, але не вийшло. Не треба мені нічого повертати, ще я на вас і час свій витрачати буду. Беріть мої гроші ідіть лікуютесь від жадоби на нормальні коробки для своєї продукції.
Ні в якому разі не купляйте скло в цього продавця.- Достоинства:
- Недостатки:
- Бите
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказувала планшет і захисне скло, але скло прийшло побите
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшло побите
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все прийшло вчасно. Скло ціле, гарно запаковане
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло, наклеїлось без недоліків
- Достоинства:
- Недостатки:
- невиявлено
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей товар - це шахрайство.
Як й іншим покупцям, скло "Premium armor" прийшло трістнуте. Крім того, сама коробка впівтора рази більша за саме скло, яке всередині абсолютно ніяк не закріплене і незахищене.
Ось вам і "premium"...- Недостатки:
- Скло надйшло тріснуте і непридатне до використання
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль скло роздавали десь в дорозі.на пошті перевірив тільки наявність упаковки ,ще звернув увагу що вона прим'ятааале саме скло не подивитися. На хаті вийняв з коробки скло,а воно тріснуте навпіл
- Недостатки:
- Прийшло тріснуте навпіл
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.