Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart Matte для планшета Xiaomi Redmi Pad SE (ARM70042)

Код:  394204452
  • Алексей Л***

Все чудово. Товаром задоволений!

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей К***

если никогда не клеили пленки то и не делайте это, у меня с пузырями мелкими получилось и карточкой не смог разогнать - делал как на видео. Несите клеить пленку специально обученным людям.

Достоинства:
    качество
    Недостатки:
    мои руки

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Владислав П***

Рік тому купував. Перший раз брав саме плівку, а не скло. Швидко і легко наклеїв, дивно читати про те, що люди зіткнулися з проблемами саме у поклейці. Буду замовляти ще одну, оскільки дитина зіпсувала.

Достоинства:
    Легко клеїти, матеріал та якість.
    Недостатки:
    Дійсно після поклейки залишилась полоса, але не дуже помітно і ні на що не впливає. За цю полосу одну зірочку зняв.

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.

• Анатолій П***

Технічна полоска по середині осталась

Недостатки:
    Самому нереально наклеїти звертався до спеціаліста

Добрий день, Анатолій! Дякуємо за зворотній зв'язок. Полоса по середині зникне сама з використанням планшета. З повагою команда ArmorStandart.

• Николай К***

Не вірна характеристика, пленка матова, а не глянцева. В назві вірно написано Matte. Після поклейки багато пухирців, але вони зникли продовж 2-4 днів, означає що поверхня дихає це добре. Плівка криво вирізана, з одніеї сторони на -1 мм і це дуже видо. На фото правий нижній кут. Думав криво приклеїв, але замірявши на вирізу цілий 1 мм скосили. Не рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Комплектація, гарна упаковка.
    Недостатки:
    Смлошний кошмар!

Доброго дня, Микола! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Марина Ф*** Згарда

В описі вказано, що плівка глянцева, а виявилося, що вона матова.
    При отриманні не можливо це перевірити, бо вскиру упаковку повернути не можна.
    Більше того, виявилося, що плівку вирізали якось кривими ручками і вирізана вона кривувато.

ВЕЛИЧЕЗНЕ РОЗЧАРУВАННЯ.
    Не рекомендую.

Недостатки:
    Не відповідає опису

Доброго дня, Марина! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Николай К***

В мене теж криво вирізана на 1мм та матова плівка.

• Александра Н***

Плівка погана. Не змогли наклеїти. Гроші на вітер