Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart Unit Stand для Apple iPhone 15 Pro Max Grey (ARM70583)

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Шикарный чехол,беру уже второй.очень удобная подставка и хорошая защита для телефона.

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Дуже задоволений покупкою! Чохол якісний, гарно сидить на телефоні, виглядає стильно. Швидка доставка та ввічливий продавець. Рекомендую!

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Вигляд і якість супер, рекомендую.

Доброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег В***

Идеальный!!!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Панель високої якості, вигладяє slim
    Кільце позаду дозволяє поставити телефон вертикально або горизонтально під різними кутами.
    Кільце позаду також забезпечує додаткову підтримку і під час зйомки зменшує ймовірність халепи.

Достоинства:
    Панель високої якості
    Недостатки:
    Це не недолік, але хотілося б трошки вищі бортики в районі камери.

Добрий день, Олег! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купував панель не в цьому магазині, але скажу коротко, оригінальні чохли від apple відпочивають. Якість в ArmorStandart на висоті, дякую.

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.