- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Все влаштовує!
- Достоинства:
- Чохол майже тиждень прочекав на мене у відділенні Розетки, забрав без проблем. Привітний персонал, чисте просторе приміщення!
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Підійде тільки якщо у вас якийсь тоненький ноут
Мій 15.6 не вліз.ящо можливо якось повернути.можу відправити.сьогодні отримав
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Чохол сумісний з ноутбуками 15-16" (до 395 х 285 х 15 мм). Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Все ок,підійшло на 16 ноутбук.
Подумала, що в ідеалі такий чохол краще на магніті замість ліпучки.
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДМИТРО П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Asus tuf 16 дюймов не влез
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не влазит ноутбук
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук.
Чохол розрахований на Apple MacBook 16". Ноутбуки інших моделей і брендів можуть бути більшими за розмірами, навіть якщо діагональ така сама, тому ASUS TUF 16" не поміщається. З повагою команда ArmorStandart.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Чохол супер, для ноута підійшов як рідний, ще виконує обов'язки коврика для миші. Раджу купувати, непрогадаєте.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Жанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Підійшов до Vivobook 16. Все супер.
- Достоинства:
- Ціна/якість
Представник постачальникаДоброго дня, Жанна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владислава Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16
М'який, зшитий по краям, наліпка тримається
Представник постачальникаДоброго дня, Владислава! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3
Нормальный чохол, по розміру підійшов на ноутбук Dell
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Якість хороша, під мак про 16 підійшов ідеально
Представник постачальникаДоброго дня, Валентина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МИХАЙЛО К***
Підскажіть він не сильно жорсткий матеріалів?
- ЄвангелінаОтзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Чохол як чохол, ноутбук влазить, захищений від подряпин та тертя з іншими предметами в рюкзаку, що ще від нього треба?
- Достоинства:
- Дешевий, практичний, брала для іншої марки ноутбука, не мак - все підійшло
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Простий, недорогий чохол. По розмірам підійшов в самий раз під ноутбук lenovo thinkpad T480S. Покупкою задоволений
- Вікторія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Рекомендую однозначно. Якість нереальна! Швидка доставка! Дуже круто стильно і якісно виглядає!!!!!!! Однозначно крутіше ніж на фото
- Достоинства:
- Якість, дизайн
- Недостатки:
- НЕМАЄ
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Рекомендую