- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка швидше ніж обіцяли, все підійшло
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це найкращий чохол щоб бачити свій гарнесенький телефон, телефон в руці тоненький, легенький, те що я шукала
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Кирило Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв чохол для iPhone 15, а прийшов для 15 Pro. На пункті видачі не звернув уваги. Виявив невідповідність вже вдома.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Надійшов не той товар
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сидить щільно.
Представник постачальникаДоброго дня, Ганна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чехол, сел на телефон идеально. Все вырезы ровные, ничего не торчит и не отходит. Материал приятный, защита на уголках, камера закрыта полностью.
Через ~2 месяца начал немного желтеть, но как и все чехлы подобного формата.
Цена/качество - отлично, рекомендую)- Достоинства:
- Качество, защита камеры, защита на уголках
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чохол за адекватну ціну
- Достоинства:
- Ціна, закриває блок камери, підсилений захист на кутах
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Гевко А*** ЯрославовичПродавец: Rozetka
Чохол афігєний, але чорний айфон виглядає трохи смішно
- Достоинства:
- Ціна, захист
- Недостатки:
- Камери виглядають смішно на чорному айфоні
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.