- Владисав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Робить нормально
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Владисав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло
Випадково вже випробував у перший день, хряснувши телефон екраном об залізну діжку - боком, з розмаху (заплутався в навушниках). На диво - не тріснуло, зовсім ніде.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше захисне скло,по розмірам підійшло добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло хороше, с попереднього досвіду. Але чомусь розбилося впавши на борт залізної каструлі
- Недостатки:
- Не вічне
Представник постачальникаДоброго дня, Надія! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Олег М***
Якщо розбилося захисне скло, а дисплей лишився цілим - значить, скло виконало свою функцію — взяло удар на себе. Замінити скло дешевше і простіше, ніж дисплей.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це скло взяла по знижці про всяк випадок, бо попереднє лопнуло після падіння телефону. Але тріщина дуже тоненька і не заважає користуванню телефоном. Не будь її,хто зна,що було б з екраном телефона. Задоволена,що своєчасно поставила його на телефон.
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Владисав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чітко, без браку , а головне швидко
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стікло непогане, перше почалось браковане, працівників до замовляли, але не годиться під стандартний чохол
- Недостатки:
- Не годиться під стандартний чохол
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло підійшло,сенсор працює добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло, судячи з відгуків треба перевіряти товар не тільки на цілісність, добре що мені прийшло те що треба
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- В'ячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло не підходить за розміром!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Суцільний недолік
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стало не підходе розміром
- Недостатки:
- Не підходе розміром
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крайне не доволен, стекло больше чем сам телефон,
РОЗЕТКА, КАК ТАК?
первый раз так подводите- Достоинства:
- Недостатки:
- Не подходит по размеру
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло довше за смартфон
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло відчувається також само як і екран, трохи було складно клеїти бо перший раз встановлюю.
Єдиний мінус це чорна окантовка скла, можно трохи неправильно приклеїти та закрити ~1мм екрану збоку- Достоинства:
- Дуже приємна поверхня скла
- Недостатки:
- Чорні бортики по краям
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло на 5 міліметрів довше за екран телефона. Викинуті 300 гривень.
- Недостатки:
- Довжина скла 16 сантиметрів, замість 15,5 заявлених.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло за розміром більше на кілька міліметрів.
- Недостатки:
- Не співпадає розмір
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло підійшло ідеально.
Чохол, який йшов в комплекті з телефоном, жодним чином не шкодить склу і не піднімає його краї.
Поклейку здійснював спеціаліст магазину телефонів, бо я сама його б так якісно не наклеїла.
Телефон зі склом працює якісно, швидко і без проблем.
І добре, що наклеїла захисне скло, бо за півроку користування телефоном без нього вже десь взялась невелика подряпина на екрані.
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже видно відбитки пальців на цьому склі.
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сенсор працює добре!
- Достоинства:
- Легке приклеювання.
- Недостатки:
- Не виявлено!
- чел т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошее стекло. скользкое, при прикосновении к экрану не цепляет. вытерпело 3 переклейки. на фронтальную камеру никак не повлияло, на разблокировку по отпечатку тоже
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно клеїти, екран без повітряних бульбашок навіть по краям, ті що з'являлися при наклеювання можна було зігнати. Щоб клеїти вдома - відмінне скло!
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре скло. Я трохи схибив, коли клеїв, довелося тричі переробляти... Скло чудово витримало ці "знущання" і гарно пристало до екрану. Коли наклеював притискав банківською картою, виявилось дуже зручно :-) А невеличкі повітряні пухирі, що всеж таки залишились по краю, видавив пальцем. В результаті скло пристало ідеально!
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.