Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для Motorola G84 5G Black (ARM70890)

Оценка пользователей 3.85/5
  • Владисав Б***

Робить нормально

Недостатки:

Доброго дня, Владисав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій Г***

Хороше скло
    Випадково вже випробував у перший день, хряснувши телефон екраном об залізну діжку - боком, з розмаху (заплутався в навушниках). На диво - не тріснуло, зовсім ніде.

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ярослав П***

Хороше захисне скло,по розмірам підійшло добре.

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Надія П***

Скло хороше, с попереднього досвіду. Але чомусь розбилося впавши на борт залізної каструлі

Недостатки:
    Не вічне

Доброго дня, Надія! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Олег М***

Якщо розбилося захисне скло, а дисплей лишився цілим - значить, скло виконало свою функцію — взяло удар на себе. Замінити скло дешевше і простіше, ніж дисплей.

• Людмила П***

Це скло взяла по знижці про всяк випадок, бо попереднє лопнуло після падіння телефону. Але тріщина дуже тоненька і не заважає користуванню телефоном. Не будь її,хто зна,що було б з екраном телефона. Задоволена,що своєчасно поставила його на телефон.

Доброго дня, Людмила! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.

• Владисав Б***

Норм

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій К***

Все чітко, без браку , а головне швидко

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Валентин С***

Стікло непогане, перше почалось браковане, працівників до замовляли, але не годиться під стандартний чохол

Недостатки:
    Не годиться під стандартний чохол

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Анатолій П***

Скло підійшло,сенсор працює добре.

Доброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Володимир Р***

Хороше скло, судячи з відгуків треба перевіряти товар не тільки на цілісність, добре що мені прийшло те що треба

Доброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• В'ячеслав Т***

Скло не підходить за розміром!

Достоинства:
    Недостатки:
    Суцільний недолік

• Сергій Д***

Стало не підходе розміром

Недостатки:
    Не підходе розміром

• Дмитрий В***

Крайне не доволен, стекло больше чем сам телефон,
    РОЗЕТКА, КАК ТАК?

первый раз так подводите

Достоинства:
    Недостатки:
    Не подходит по размеру

• Антон Г***

Скло довше за смартфон

• Алексей

Скло відчувається також само як і екран, трохи було складно клеїти бо перший раз встановлюю.

Єдиний мінус це чорна окантовка скла, можно трохи неправильно приклеїти та закрити ~1мм екрану збоку

Достоинства:
    Дуже приємна поверхня скла
    Недостатки:
    Чорні бортики по краям

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро Г***

Скло на 5 міліметрів довше за екран телефона. Викинуті 300 гривень.

Недостатки:
    Довжина скла 16 сантиметрів, замість 15,5 заявлених.

• Наталія Б***

Скло за розміром більше на кілька міліметрів.

Недостатки:
    Не співпадає розмір

Доброго дня, Наталія! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Людмила П***

Скло підійшло ідеально.
    Чохол, який йшов в комплекті з телефоном, жодним чином не шкодить склу і не піднімає його краї.
    Поклейку здійснював спеціаліст магазину телефонів, бо я сама його б так якісно не наклеїла.
    Телефон зі склом працює якісно, швидко і без проблем.
    І добре, що наклеїла захисне скло, бо за півроку користування телефоном без нього вже десь взялась невелика подряпина на екрані.

Доброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Василий

Дуже видно відбитки пальців на цьому склі.

• Юрий Л***

Сенсор працює добре!

Достоинства:
    Легке приклеювання.
    Недостатки:
    Не виявлено!

• чел т***

хорошее стекло. скользкое, при прикосновении к экрану не цепляет. вытерпело 3 переклейки. на фронтальную камеру никак не повлияло, на разблокировку по отпечатку тоже

• Вікторія

Зручно клеїти, екран без повітряних бульбашок навіть по краям, ті що з'являлися при наклеювання можна було зігнати. Щоб клеїти вдома - відмінне скло!

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Д***

Добре скло. Я трохи схибив, коли клеїв, довелося тричі переробляти... Скло чудово витримало ці "знущання" і гарно пристало до екрану. Коли наклеював притискав банківською картою, виявилось дуже зручно :-) А невеличкі повітряні пухирі, що всеж таки залишились по краю, видавив пальцем. В результаті скло пристало ідеально!

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.