Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Glass.CR для Samsung Galaxy Tab A9 (ARM70984)

Код:  414192639
Оценка пользователей 3.6/5
  • Павел И***

Сподобалось скло упаковано добре абсолютно не пошкоджене клеїв не з першого разу але більш за все від мало досвіду з поклейки. Враховуючи що клеїв на новий ніяких пустот не виявив прилеглої як потрібно мені. Все зійшлось

Доброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Нагірняк М***

Good

Доброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег

А

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Марина И***

Заказ пришёл, но пришлось отказаться и от этого товара, так как в данном магазине Rozetka не оказалось специалиста, чтобы наклеить стекло. Прошу вас вернуть деньги за этот товар я его не купила.

Достоинства:
    Незнаю
    Недостатки:
    Незнаю
    • Тимофій М***

Напишіть підтримці Розетки ссылка

• Павел И***

У вас руки є на те там складного немає нічого

• Віталій

Брав для Samsung Galaxy Tab A9 (SM-X115NZAESEK). Нажаль, по вертикалі розіміри не дуже пасують. Або наїджає на камеру або знизу не приклеюється бо находить на "бортік" і припіднімається. Промучився півгодини і викинув бо так і не зміг знайти золоту середину. Доведеться купувати скло іншого виробника, до цього довіри вже немає. Перед тим, як викинути зламав, і побачив що воно досить міцне. Було.

Достоинства:
    справді міцне
    Недостатки:
    щось не так з розмірами
  • Борис

Скло нормальное але

Недостатки:
    Приїхало старе скло і в деяких місцях відстає бо клей висох

Доброго дня, Борис! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.