- Павел И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось скло упаковано добре абсолютно не пошкоджене клеїв не з першого разу але більш за все від мало досвіду з поклейки. Враховуючи що клеїв на новий ніяких пустот не виявив прилеглої як потрібно мені. Все зійшлось
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Нагірняк М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Good
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказ пришёл, но пришлось отказаться и от этого товара, так как в данном магазине Rozetka не оказалось специалиста, чтобы наклеить стекло. Прошу вас вернуть деньги за этот товар я его не купила.
- Достоинства:
- Незнаю
- Недостатки:
- Незнаю
- Тимофій М***
Напишіть підтримці Розетки ссылка
- Павел И***
У вас руки є на те там складного немає нічого
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для Samsung Galaxy Tab A9 (SM-X115NZAESEK). Нажаль, по вертикалі розіміри не дуже пасують. Або наїджає на камеру або знизу не приклеюється бо находить на "бортік" і припіднімається. Промучився півгодини і викинув бо так і не зміг знайти золоту середину. Доведеться купувати скло іншого виробника, до цього довіри вже немає. Перед тим, як викинути зламав, і побачив що воно досить міцне. Було.
- Достоинства:
- справді міцне
- Недостатки:
- щось не так з розмірами
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло нормальное але
- Недостатки:
- Приїхало старе скло і в деяких місцях відстає бо клей висох
Представник постачальникаДоброго дня, Борис! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.