Топи продажів

Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Glass.CR для планшета Samsung Galaxy Tab A9+ (ARM70985)

Код :  414192642
Оценка пользователей 4.41/5
  • Олександр

Склом цілком задоволений. Розмір підібраний ідеально. Клеїти легко, але треба спочатку добре прицілитися, щоб лягло рівно, бо другої спроби якісно поклеїти вже не буде. Ціна на Розетці зависока - варто почекати акційну пропозицію.

Достоинства:
    Скло якісне, легко клеїти
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Віталій С***

Жах, прийшло пошкоджене
    Брав на день народження родичу. Настрій зіпсований

Є відео зняте

Достоинства:
    Жах
    Недостатки:
    Пошкоджене

• Константин

Скло супер,без проблем наклеїв

Доброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Костя

Нормальне скло, підійшло по розміру планшета. Клеїти легше ніж на смартфон. На планшеті майже не помітно що воно присутнє.

Достоинства:
    По розміру планшета

Доброго дня, Костя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Григорій П***

Купляв разом із планшетом, приїхала відкрита упаковка і скло замінене на саме дешеве і менше ніж екран. Коли клеїли скло в сервісі, то прояснили ситуацію, що це скло якоїсь китайської фірми, а не цієї.

Достоинства:
    Недостатки:
    Шахраї

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Остап

Не варте тих грошей. Збирає сильно відбитки і криве
    Не лягло добре

Достоинства:
    Недостатки:
    Все

• Євгеній

Скло як скло, поклеїв бистро і просто.

Достоинства:
    Додатковий захист екрану
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Євгеній! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій

Скло сміття, сенсор реагує хіба на 50% дотиків. Зняв через тиждень

Достоинства:
    Добре сидить, гарно виглядає
    Недостатки:
    Вбиває чутливість сенсора в 0

Доброго дня, Андрій! Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. З повагою команда ArmorStandart.

• Назар К***

Хороше скло на планшет і легко клеїться

Достоинства:
    Легко клеїться
    Недостатки:

Доброго дня, Назар! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Оксана Є***

Чудовий ноутбук на свої кошти , все працює добре

Доброго дня, Оксана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Катерина М***

Швидко, якісно

Доброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анатолий Р***

Пришло целое, уже наклеил, скажу честно сделать все идеально не так и просто, поэтому если у вас не так много опыта в этом деле, то лучше пусть специалист этим занимается

Доброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій М***

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій М***

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій С***

Скло відмінне, підішло але деколи погано нажимаються кнопки стілусом

Достоинства:
    Недостатки:
    погано нажимаються кнопки стілусом

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Илья

Норма

Доброго дня, Ілля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Гора Т***

Наклеїли самотужки. Підійшло відмінно.

Достоинства:
    Планшет гепнув за законом бутерброду, все нормально
    Недостатки:
    Не бачу

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Гора Т***

Все відповідає характеристикам, на стилус екран реагує, не помічаючи захист, моментально

Достоинства:
    Відповідає всім вимогам
    Недостатки:
    Не помітила

• Sergey

пришло треснувшим, отказался от получения
    (была наложенным платежом)

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    пришло треснувшим

Доброго дня, Sergey! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.

• Людмила С***

Задоволені

Достоинства:
    Задоволені
    Недостатки:

Доброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Роман С***

Очень хорошее стекло . Рекомендую

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Доброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр З***

Цілком нормальне

• Алекс М***

Доброго дня... Придбав це якісне скло, наклеїв, все підійшло просто шикарно... Дякую за якісне обслуговування, та за якісний товар...!!!

Недостатки:
    -----------

Доброго дня, Алекс! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Roma

Нормальное стекло,с хорошей олеофобкой. Размеры точно совпали по всем параметрам( вырез под камеру , закругленные углы рамки). Глянцевое покрытие ловит блики, но это не очень мешает. Спасибо Розетке за скидку

Достоинства:
    Нормальная олеофобка, подошло по размерам точно,хорошая комплектация
    Недостатки:

Доброго дня, Roma! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Тетяна

Якісне скло

• Валентина Т***

Скло приїхало з великою тріщиною. Прийшлось повернути. Брала його по акції "разом вигідніше". Тепер прийдеться купляти скло за повну ціну.

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей Б***

Всё ок

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

Відміне якісне скло. Рекомендую

Достоинства:
    Якість елегантність. Дякую Розетка