Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Glass.CR для планшета Samsung Galaxy Tab A9+ (ARM70985)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Склом цілком задоволений. Розмір підібраний ідеально. Клеїти легко, але треба спочатку добре прицілитися, щоб лягло рівно, бо другої спроби якісно поклеїти вже не буде. Ціна на Розетці зависока - варто почекати акційну пропозицію.
- Достоинства:
- Скло якісне, легко клеїти
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жах, прийшло пошкоджене
Брав на день народження родичу. Настрій зіпсований
Є відео зняте- Достоинства:
- Жах
- Недостатки:
- Пошкоджене
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло супер,без проблем наклеїв
Представник постачальникаДоброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне скло, підійшло по розміру планшета. Клеїти легше ніж на смартфон. На планшеті майже не помітно що воно присутнє.
- Достоинства:
- По розміру планшета
Представник постачальникаДоброго дня, Костя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Григорій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв разом із планшетом, приїхала відкрита упаковка і скло замінене на саме дешеве і менше ніж екран. Коли клеїли скло в сервісі, то прояснили ситуацію, що це скло якоїсь китайської фірми, а не цієї.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шахраї
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- ОстапОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не варте тих грошей. Збирає сильно відбитки і криве
Не лягло добре- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло як скло, поклеїв бистро і просто.
- Достоинства:
- Додатковий захист екрану
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло сміття, сенсор реагує хіба на 50% дотиків. Зняв через тиждень
- Достоинства:
- Добре сидить, гарно виглядає
- Недостатки:
- Вбиває чутливість сенсора в 0
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. З повагою команда ArmorStandart.
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло на планшет і легко клеїться
- Достоинства:
- Легко клеїться
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Оксана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ноутбук на свої кошти , все працює добре
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко, якісно
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришло целое, уже наклеил, скажу честно сделать все идеально не так и просто, поэтому если у вас не так много опыта в этом деле, то лучше пусть специалист этим занимается
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло відмінне, підішло але деколи погано нажимаються кнопки стілусом
- Достоинства:
- Недостатки:
- погано нажимаються кнопки стілусом
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- ИльяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норма
Представник постачальникаДоброго дня, Ілля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Гора Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наклеїли самотужки. Підійшло відмінно.
- Достоинства:
- Планшет гепнув за законом бутерброду, все нормально
- Недостатки:
- Не бачу
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Гора Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відповідає характеристикам, на стилус екран реагує, не помічаючи захист, моментально
- Достоинства:
- Відповідає всім вимогам
- Недостатки:
- Не помітила
- SergeyОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пришло треснувшим, отказался от получения
(была наложенным платежом)- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- пришло треснувшим
Представник постачальникаДоброго дня, Sergey! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволені
- Достоинства:
- Задоволені
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошее стекло . Рекомендую
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цілком нормальне
- Алекс М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня... Придбав це якісне скло, наклеїв, все підійшло просто шикарно... Дякую за якісне обслуговування, та за якісний товар...!!!
- Недостатки:
- -----------
Представник постачальникаДоброго дня, Алекс! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- RomaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальное стекло,с хорошей олеофобкой. Размеры точно совпали по всем параметрам( вырез под камеру , закругленные углы рамки). Глянцевое покрытие ловит блики, но это не очень мешает. Спасибо Розетке за скидку
- Достоинства:
- Нормальная олеофобка, подошло по размерам точно,хорошая комплектация
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Roma! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло приїхало з великою тріщиною. Прийшлось повернути. Брала його по акції "разом вигідніше". Тепер прийдеться купляти скло за повну ціну.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё ок
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
Відміне якісне скло. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість елегантність. Дякую Розетка