- AI аналіз відгуків41 відгук: 45% позитивних, 15% нейтральних, 40% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло стало в розмір.
Приклеїлось нормально.
Силіконовий чохол не можна вдягати на телефон, піднімає скло. Причина в селі чи в чохлі - невідомо.
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Христина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер!
Представник постачальникаДоброго дня, Христина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло не підійшло на телефон
- Достоинства:
- Немає переваг
- Недостатки:
- Не підходить
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за звернення. Напишіть, будь ласка, точну модель Вашого телефона. З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло дуже шикарно лягло на телефон. Дякую.
- Достоинства:
- Знижка
- Недостатки:
- Невипадково
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ясько С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість, серветки у комплекті
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Назарій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже невдале скло. Повністю зіпсувало користування телефоном.
— Екран погано реагує на дотики, особливо в нижній частині — навігаційні кнопки майже не працюють, доводиться тиснути з силою.
— Чутливість серйозно впала, іноді потрібно кілька разів торкатись, щоб спрацювало.
— За функціоналом це скло швидше заважає, ніж захищає.
— Повна розчарування.- Достоинства:
- Гарна упаковка
- Недостатки:
- Абсолютно невдале скло. Гроші викинуті на вітер, а користування телефоном стало мукою.
Представник постачальникаДоброго дня, Назарій! Дякуємо за зворотний зв’язок — нам щиро прикро, що користування склом викликало такі незручності. Рекомендуємо налаштувати підвищену чутливість екрана в налаштуваннях пристрою. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло підійшло як рідне, все добре)
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не підходить під стандартний чохол
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- не підходить під стандартний чохол
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за ваш зворотній зв'язок і вибір нашого товара. Скло підійде під чохол з невисокими бортами.
- Владимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло Премиум рекомендую не прилагая усилий стекло к экрану прилегает само
- Достоинства:
- Подошло идеально все нужные салфетки для наклеивания имеются
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не замале, як пишуть, одступ як раз під бампер
- Достоинства:
- Якісний, легко наклеїти
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
замале, воно просто не підходить, помітив коли вже наклеював. не беріть його для цього телефону. я вже відправив телефон як подарунок, нажаль не зняв фото/відео.
- Достоинства:
- не знаю
- Недостатки:
- не підходить воно
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло меншого розміру, ніж скло телефону. Рамка закриває краї зображення
- Достоинства:
- Просто скло
- Недостатки:
- Скло меншого розміру, ніж скло телефону. Рамка закриває краї зображення
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал сразу 3-ри стекла и все были разного размера, что в свою очередь затруднило выбор чехла
- Достоинства:
- Норм защитное стекло
- Недостатки:
- разные размеры защитного стекла
- Кристина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неякісне скло, під чохлом зразу зірвало боки (
- Віталій О***
Теж саме
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не якісний саме на цю модель телефону, на Е13 і G25 цього ж виробника - все ок. Для G54 - шукайте інші
- Достоинства:
- Не бите
- Недостатки:
- Не тримається
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неякісний товар, будь який чохол його зриває, що оригінальний, що ні, для чого впарювати покупцям таку підробку???, да розетка вже не та, під виглядом свого бренду продають "хлам" вже навіть, а покупці вірять((((
- Недостатки:
- Будь який чохол його зриває
- Павло К***
В чому підробка?
І це не бренд розетки.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо взяти в руку у оригінальному чохлі то края скла відклеюються. Потім все стає на місце. Гарно було б якщо скло меньше на півміліметра, міліметр - біло б ідеально.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- в оригінальному чохлі відклеює скло.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар
- Достоинства:
- Все добре
- Володимир Б***
Не пишіть брехню, у всіх зриває скло, у вас ні
- Синюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую!
- Достоинства:
- Міцне.
- Недостатки:
- Великовате! З оригінальним чохлом відклеюється.
- Иван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное стекло,второй раз заказываю, после падения экран не пострадал
- Достоинства:
- На 100% защищает
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завелике, в чохлі постійно відклеюється
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Китайці не зробили у цьому склі дірку для фронтальної камери, як наслідок проблема з тим що під час розмов можна лицем скинути виклик бо телефон "не розуміе" шо лице поруч
- Достоинства:
- Міцне
- Недостатки:
- Зпроектовано погано
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло.
- Достоинства:
- Відповідає опису.
- Недостатки:
- Поки не знайдено.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне міцне скло
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайне захисне скло нормальної якості. Наклеїлося на екран смартфону добре. Розмір на фото: по вертикалі трохи меньше екрану ніж по горизонталі.
- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- Не виявив
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло гарної якості
- Достоинства:
- Є все що потрібно задля поклейкі скла
- Недостатки:
- Замале.Лишається вільне місце на екрані(
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло. Підійшло по розміру екрану G54.
- Достоинства:
- Якісне скло.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло саме гарної якості і легко самому наклеїти,але розмір самого захисного скла на данну модель трохи замалий і по висоті і ширині,не вистачає щоб було ідеально 2-3 мм.
- Достоинства:
- Якість,доставка.
- Недостатки:
- Розмір замалий.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Намагався нормально приклеїти більше 5 разів через те, що розмір не відповідає розміру екрану телефону. На фото видно ясніше.
- Достоинства:
- Якість хороша, чудова адгезивність, багаторазовість
- Недостатки:
- Не для Motorola g54
- Павел Ж***
Доволі дивно. В мене підійшло, повністю закриває екран. Але рамка не подобається.
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розмір скла менший за екран телефона. По периметру скла чорна непрозора рамка яка закриває частину екрана телефона.
- Достоинства:
- Поклеїлось швидко, в комплекті салфетки.
- Недостатки:
- Розмір менший за екран телефона; по периметру скла чорна непрозора рамка яка закриває частину екрана телефона.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроде нормально, приклеилось хорошо, ещё не падал,а так спасибо
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло, прийшло вчасно, Розетці за доставку респект.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поклеїлося швидко і без проблем, якщо приклеїти рівненько і акуратно, то з рідним чохлом, що йшов в комплекті , ніяких кутів не підриває. Чудове скло , яке чітко підходить для G54 Power.
- Достоинства:
- Легко клеїться, ідеально підходить для вказаної моделі
- Недостатки:
- Геть ніяких
Представник постачальникаДоброго дня, Галина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Павел Ж***
Рідний чохол чіпляє скло з обох боків, коли телефон береш в руки. Наелеїв скло рівно.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клеїв сам три рази на третій раз більш менш получилось. скло потрібне чуть ширше хочби на 1- мм і довше на 1- мм. В цілому може бути, можна купувати і клеїти самому.
- Достоинства:
- можна клеїти і переклеювати кілька разів
- Недостатки:
- скло чуть - чуть менше ніж екран моя думка
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При встановленні чохла, який був в комплекті з телефоном, підірвало кути з одного боку.
- Достоинства:
- Незнаю
- Недостатки:
- Підірвало кути при встановленні чохла який був в комплекті з телефоном.
- Павел Ж***
Та ж сама ситуація.(
- Владислав Д***
Огромное Вам спасибо!. Заказал и телефон и стекло сегодня должен был забирать!