- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Якісний та надійний чохол.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Blue
Тримаються на навушниках щільно доставка швидка та якісна.
- Достоинства:
- Матеріал приємний на дотик
- Недостатки:
- Зьчасом трішки злізають
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальний чохол. Щоправда, верхня липучка виглядає, м’яко кажучи, не дуже, але зі своїм призначенням він справляється на всі 1000%
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- спосіб закріплення
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Після 2 місяців користування верхня частина втратила свою форму та постійно спадає з кришечки
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що чохол не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою команда ArmorStandart.
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Blue
Четко підійшов, гарна якість
Представник постачальникаДоброго дня, Наталя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Замовляла мамі, сину і собі все супер!
- Гусаева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класний, приємний на дотик, не ковзає. Кейс з чохла не вилітає, якісний силікон і карабін. Дякую.
- Достоинства:
- Повністю виконує свою функцію, ношу на поясі
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
За свою ціну норм, але будуть місця з пилом.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Матеріал легко очищується від пилу — достатньо протерти вологою серветкою. Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
файний
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
челох отличный, сел плотно, разьем для зарядки защищен клапаном, приятный материал , заказом довольна
- Достоинства:
- подходящий размер, приятный материал, качественный карабин
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Валерія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чехол великий для навушників постійно вибадають
- Достоинства:
- Добре коірлення
- Недостатки:
- Великий
Представник постачальникаДобрий день! Для вирішення вашого питання просимо написати точну модель Ваших навушників. З повагою команда ArmorStandart.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Підходить за розмірами для OPPO Enco Buds Buds 2 White (ETE41)
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Павло У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все добре і швидко приїхав )
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Blue
товаром доволен
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Дуже приємний на дотик. Зручний карабін.
Чехол закриває роз'єм для зарядки.- Достоинства:
- Хоч темний, проте крізь нього видно індикатор заряду
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Обсолютно не подходит под эту модель наушников.Деньги на ветер(
- Достоинства:
- их нет
- Недостатки:
- Все
- Анна
Судячи з фото, ви його неправильно одягнули
- Олександр
Ви неправильно одягнули чохол. В мене такий ж, сидить як влитий, ще й матеріал чудовий
- Юрій
Підкажіть, будь ласка, як правильно? Бо у мене схожа проблема - верхня частина чохла постійно спадає