Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Icon для смартфона Samsung Galaxy A05s (A057) Black (ARM71788)
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришло быстро, по размерам всё good, качество как надо.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Инна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове, якісне скло. Відправили швидко. Дякую!
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
3 місяці як поклеїв його, без проблем поки що. Але на a05s підходить впритик, таке відчуття що на скло універсальне, а не під конкретну модель.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло, для самсунг А05s підійшло, встановили у відділенні розетка, дякую за хорошу роботу, Рекомендую.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владислава А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підходить. Не для одної перераховано моделі. Краї скло вибирають з дисплея.
- Достоинства:
- Якісне
- Недостатки:
- Не підходить
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На модель А05s підходить впритик. Чорні рамки вказують на те, що скло під іншу модель розроблялося чи його зробили універсальним. Хоча візуально це не дуже помітно, а при увімкненому екрані так взагалі. Поклеїлося швидко і легко.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відклеїлося з правого краю після двох місяців використання. При цьому не передбачено для повторного встановлення — неможливо позбутися повітря під склом, як під час першого встановлення.
- Достоинства:
- Доступне скло, всередині хороший набір для встановлення.
- Недостатки:
- Сильно брудниться під час використання, через деякий час просто відклеюється.
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таке!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відклеїлаєсся з лівого краю з верху на 3 день як у дешевого скла. 120 ціна максимум.
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все прекрасно підійшло
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна якість
Представник постачальникаДоброго дня, Христина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ружицкий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хоч і не дороге, але матеріал, комплектація і якість виготовлення доволі пристойні.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.