Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart Frosted Matte для Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G/Poco X6 5G Dark Green (ARM71843)

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
    Достоинства:
    Брак
    Недостатки:
    Як зв'язатися із продавцем

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Наташа Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Все підійшло,супер

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy Blue

Чохол дуже якісний i оригінальний, але нажаль не підійшов на мій телефон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G, так як захисне скло по краям піднімало через самі бортики чохла. Врахуйте це при виборі!

Добрий день, Олена! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда ArmorStandart.

• Наталья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy Blue

Гарний як на фото

Доброго дня, Наталья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Руслан
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Швидка доставка гарно виглядає.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко доставка
    Недостатки:

Доброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.