Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Чехол-книжка для смартфона ArmorStandart G-Case для Samsung Galaxy A05 (A055) Lilac (ARM71913)

Оценка пользователей 3.4/5
  • Іван

Good!

Достоинства:
    Good!

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ніна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудовий чохол на телефон. Якість нормальна

Доброго дня, Ніна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Михайло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вперше пишу негативний відгук. Чохол ніби робили при поганому освітленні десь в гаражах. Телефон в нього треба прямо таки втрамбовувати і то так як треба він не ляже. Якщо верхню частину телефону вклав у чохол то нижня не лягає, закриває роз'єми. Ніколи з товарами на Розетці в мене не було. Дуже прикро.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Чохол і є самий недолік.
  • Юрий В***

Ничего особенного

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ціна зависока для такого чохла, якість не дуже. В описі написали що є магнітна застібка, але її немає, коли його перевертаєш вниз верхня частина сама відкривається не тримається на екрані телефону. Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає магнітної застібки, зависока ціна.

Добрий день, Сергій! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.