- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна якість,з плюсів:6штук,нормальна упаковка(стандартна),мікрофібра,спиртова серветка,клейка стрічка.З мінусів:Полоса на екрані(вона не зникне на фото додав як виглядає з вимкненим/увімкненим екраном),лише одна спиртова серветка та 3 клейких стрічки.Мене товар повністю задовільнив а тим кого "лякає" полоса на екрані можу порекомендувати захисне скло а не плівку.
- Достоинства:
- Якість,ціна,комплектація
- Недостатки:
- Полоса на виробі
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! Характерна особливість гідрогелевих плівок - самовідновлення поверхні. Незначні подряпини повністю зникають протягом доби. Глибокі зменшуються, але не зникають на 100 відсотків. З повагою команда ArmorStandart.
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, все чудово підійшло.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не можу зрозуміти що з плівкою не те, таке враження що волоски на клейовій частині присутні вже в упаковці. Одну зразу викинув. Другу наклеїв і теж з волосками, так і ходжу з волосками. Клею плівку не першй раз, поверхня циферблату доводиться до ідеальної чистоти за допомою окулярів для паяння. Не розумію. По розміру менша ніж екран годинника.
- Достоинства:
- Легко клеїти
- Недостатки:
- Волоски
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забыл добавить! После поклейки выглядит вот так и эта полоса посередине никуда не уходи!
- Ігор З***
Тоже самое
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кривая/ не круглая пленка, которая вырезанная китайцем за чашку риса(извините но это так) это не круг! А сногоугольник на котором четко видно грани
- Достоинства:
- Не обнаружил так как не собираюсь клеить эту хрень
- Недостатки:
- Весь товар сплошной недостаток, который кривой, и невозможно нормально наклеить
- Ігор З***
Тоже пленка по контуру криво вырезана
- Алла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая плёнка, легко наклеивать
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Алла! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.