- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Н
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усе нормально
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальный чехол.
По размеру - отлично.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходить, не ковзає, не дорого. Додатково захищає панель камери.
- Достоинства:
- Захищає камеру, а не просто дірка для всієї панелі.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша панель, нічого додати.
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол дуже класний. Пару разів уже рятував
- Достоинства:
- Захист від падіння та подряпин на камерах
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар
- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Синюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперовий чохол!
- Достоинства:
- Ідеально підходить до G64.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий достатньо захищає камеру
- Недостатки:
- При поклейці скла потрібно було стесати радіусні кути на чохлі так як підривав скло