Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для смартфона Samsung Galaxy S24 Ultra Black (ARM72438)

• Роман

Скло без нарікань брав 2шт, щоб не чекати якщо десь випадково задіну.

Доброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Игорь Г***

Встало как родное

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій П***

Все сподобалося

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Володимир С***

За свої гроші скло достойне. Непогано було б ще аплікатор, щоб рівно поклеїти, але тоді і ціна більша буде

Достоинства:
    Олеофобне покриття, чутливість сенсора не знизилась і відбитки читає добре
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга К***

Купляю тільки від цього бренду. За свої гроші свою функцію виконує відмінно.

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей Х***

Непогане скло. Клеїла дівчина на розетці на Семафорному)

Достоинства:
    Стала Чітко

• Олександр Г***

Встановлював перший раз, проблем не виникло - процес не складний. Спочатку по кутах та краях наче залишились місця з повітрям, яке неможливо було вигнати, але за кілька годин вони зникли. По самому склу - воно марке, олеофобного ефекту майже немає. Після кожної розмови доведеться з усиллям протирати екран, особливо фронтальну камеру. Хто користується боковою панеллю швидкого доступу - край зправа гострий і шкрябає пальця, коли намагаєшся витягнути бокову панель. Відбитки заново зареєстрував - роспізнавання зі склом значно гірше, на рівні старих моделей, коли інколи по декілька раз доводиться прикладати пальця, але це ефект майже у всіх скол у цій ціні. Чорні рамки трохи закривають екран. Скло не достає до країв титанової рамки, тому чохол його не чіпляє. Загалом скло нормальне, але трохи погіршуе враження від користування топовим флагманом.

Достоинства:
    легко встановлюється, чохол його не підіймає
    Недостатки:
    великі рамки, гострий край збоку, дуже марке

Добрий день, Олександр! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда ArmorStandart.

• Максим М***

Загалом рекомендую.

Достоинства:
    Гарно "встало", немає "бульбашок"
    Недостатки:
    Сканер відбитків дуже погано спрацьовує, навіть при включеній функції збільшення чутливості екрану

Доброго дня, Максим! Після встановлення скла рекомендуємо заново зробити сканування відбитків. З повагою команда Armorstandart.

• Максим М***

Перестворив відбиток згідно поради представника виробника і зараз все працює чудово. Рекомендую дане скло.

Доброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Владислав

З лівої і правої сторони скло закриває дисплей чорною рамкою. Тому дисплей фактично стане менший на 1.5-2мм по ширині. Верх і низ такої проблеми не має.
    По відбитку пальця. Як не крути, спрацьовує набагато гірше ніж без скла. І калібруй по новій чи не калібруй без різниці. Якщо палець буде трохи сухуватий, то не спрацює ніяк, навіть не зможете відкалібрувати. Без скла таких проблем не було. Тому фактично може спрацювати один із двох чи навіть 5 спроб, або і не спрацює взагалі і треба буде вводити пароль.
    Екран на сонці буде більше блікувати порівняно з екраном без скла. З цим доведеться змиритись.
    Із плюсів скло нормально клеїться, не відстає.
    Через 3 тижні вже скол на зихсному склі. Легенько зацепив ним ноутбук. Удару як такого не було, невдале місце для контакту.
    Загалом скло має право на життя, але мінусів дуже багато.
    А от чохол цього бренду класний.

Доброго дня, Владислав! Після встановлення скла рекомендуємо заново зробити сканування відбитків. З повагою команда Armorstandart.

• Андрій Г***

Есть небольшой брак по 4м углам при поклейке не прилягают полотно к екрану, остается завоздушина.

Доброго дня, Андрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Іван Л***
    Продавец: Rozetka

Погано працює ультразвуковий датчик відбитка навіть після додавання наново. Звичайнісіньке скло

Достоинства:
    Захист
    Недостатки:
    Погану працює датчик відбитка

Доброго дня, Іван! Спробуйте в налаштуваннях телефону збільшити чутливість дотику після встановлення захисного скла та заново зробити сканування відбитків. З повагою, команда ArmorStandart.

• Наталія М***

Відбитки пальців залишаються на склі, їх видно та ще й стирати складно. Купила дешеве захисне скло на Samsung A71 - то воно виявилось набагато краще за це. Уявляєте мій подив? Скло за 100 грн краще ніж це.

Достоинства:
    Недостатки:
    Написала

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр

Співробітники Розетки довго не могли наклеїти плівку. А як наклеїли - то забудьте про відбитки пальців. Через цю плівку вони працювати не будуть.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Забудьте про відбитки пальців

Доброго дня, Олександр! Спробуйте в налаштуваннях телефону збільшити чутливість дотику після встановлення захисного скла та заново зробити сканування відбитків . З повагою команда ArmorStandart.

• Денис С***

Робіть перезапис відбитків, і здивуєтесь