Топи продажів

Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для смартфона Samsung Galaxy S24 Ultra (ARM72454)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Олег М***

Я много повидал и переклеил пленок на различные смартфоны, но такая мне не попадалась, после поклейки сплошные пузыри, палец плохо скользит по экрану. Никому не рекомендую, пришлось выкинуть.

Достоинства:
    Недостатки:
    Сплошные

Доброго дня, Олег! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені товаром. Після поклейки гідрогелевої плівки дрібні пухирці можуть залишатися певний час і зазвичай зникають протягом 1–2 днів. З повагою, команда ArmorStandart.

• вова с***

Плёнка хорошая,но стилист плохо ходит. Если будете рисовать то лучше стекло брать. А так нареканий нет. И прикольная микро фибра тряпочка в комплекте идёт

Достоинства:
    Микро фибра в комплекте
    Недостатки:
    Пло стилист ходит

Доброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вікторія П***

Дякую, все супер!

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Максим Р***

замовлення від 7 червня, отримав 18 червня.
    За цей час уже міг покоцати телефон

Недостатки:
    краще не замовляти., без дзвінка оператору, для поточнення терміну доставки

Добрий день, Максим! Дякуємо за зворотній зв'язок. Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.