Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для смартфона Google Pixel 8 Pro Black (ARM72908)
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже спрацювало при падінні телефону на тверду поверхню, все ціле.
- Достоинства:
- Міцне. Легко встановити
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло тріснуло без будь якого навантаження через декілька днів.
- Недостатки:
- Скло тріснуло в 2х місцях через декілька днів
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що скло тріснуло так швидко. Захисне скло може тріскатися навіть без явного падіння - іноді достатньо точкового тиску або незначного контакту з твердими предметами, при цьому воно бере удар на себе, захищаючи дисплей смартфона. Підкажіть, будь ласка, чи залишився екран телефона цілим? З повагою команда ArmorStandart.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло, легко поклеїв
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приклеїлось нормально. По розміру відповідає ідеально.
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Александр К***Продавец: Rozetka
Після поклейки скло не було прозорий, відчуття що зверху на екрані слой жиру, олеофобка так собі.
- Достоинства:
- Легко клеїти
- Недостатки:
- Не прозоре
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Михайло Н***Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Стекло как стекло
- Недостатки:
- Стекло не проклеивается по бокам экрана(наклеил идеально), не учитывает то что экран плоский. Короче купите другое но не это