Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Icon для смартфона Poco F6 Black (ARM73498)
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло супер, пальці скользять по ньому як по маслу . При поклейці нічого складного немає, лягло на телефон як рідне
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
- Достоинства:
- Добре клеється, комплект.
- Недостатки:
- Нема.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов з дефектом. Не можливо наклеїти на телефон
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Анатолий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телефон огонь!клеили стекло двумя левыми и с одного места! отговорки:не то стекло ,брак и тд! печально
- Достоинства:
- Телефон хороший
- Недостатки:
- Сервис поклейки стёкол минус 10
- СЕРГЕЙ З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне