Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ремешок ArmorStandart для Xiaomi Smart Band 10 Pro/9 Pro/8 Pro/Redmi Watch 6/5/4 Midnight Blue (ARM73968)

Оценка пользователей 3.79/5
  • Анастасія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Pink

Гарний колір та загалом ремінець

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow

Качественный, яркий, смотрится не хуже родного. Удивила добротная упаковка. Рекомендую.

Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Pink

Недостатки:

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван С***

Отличный

Достоинства:
    Отличный
    Недостатки:
    Отличный

• ВІКТОРІЯ М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

Все чудово

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошее качество, отлично подошли к часам

Доброго дня, Олександра! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Элеонора К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не підійшов для ми бенд 8. Чи можна обміняти?

Достоинства:
    Звичайний
    Недостатки:
    Не підійшов
    • Ольга Т***

Можна

Добрий день! Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
      З повагою команда Armorstandart.

• Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

Миленький

Достоинства:
    Приятный

• Алла Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue

Хороший ремінець, по якості не відрізняється від оригіналу. Також дякую за швидку доставку замовлення

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:

Доброго дня, Алла! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue

Приятный материал, хорошо держит, все устраивает. За исключением что он не продержался и года. Просто когда я сидел за компьютером часы свалились с руки. Оказалось ремешок просто лопнул (

Достоинства:
    Мягкий и удобный
    Недостатки:
    не отслужил и года

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що ремінець вийшов з ладу менш ніж за рік використання. Розрив ремінця під час звичайного використання не є типовою ситуацією для даної моделі. З повагою, команда ArmorStandart.

• Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

С одной стороны оказался бракованный замок

Недостатки:
    Бесполезен

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Покупці
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Дуже маленький розмір.

• Михайло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue

Зламався на наступний день. Не беріть

Недостатки:
    Крихкий метал

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

За штифтом є круг, який коли натягуєш ремінець щіпає шкіру через що ремінець неможливо носити. За пару спроб в мене вже подразнення там. Це при тому що в описі товару нема того кругу на фото. Витрачені гроші тільки.Також в описі там на фото чорний штифт, а в мене білий. Виходить вони здешевили товар, але не оновили опис. Ну або це взагалі якась підробка.

Достоинства:
    Щіпає шкіру. Оманливий опис.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.