- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Вони ж не підходять до Redmi Watch 5
Представник постачальникаДоброго дня, Лариса! Ремінець розроблено для Xiaomi Mi Band 9 Pro/8 Pro/Redmi Watch 4/Redmi Watch 5.
Можливо, ви маєте іншу модель годинника? Будь ласка, надайте точну назву моделі. Це допоможе нам швидко розібратися і запропонувати правильне рішення. З повагою команда ArmorStandart.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Своїх грошей коштує. Те що пластикові зацепи - ніяк не впливає як на мене. Але треба пристосуватися як його знімати, краще тягнути за сам девайс тоді з легкістю можна пройти пару липучок і тоді зняти його не проблема взагалі. Але всерівно хотілося щоб був трошки більшим.
- Достоинства:
- Ціна, вигляд.
- Недостатки:
- Хотілося щоб трошки більший був.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Відмінний ремінець! Зручніше і невідчутніше, ніж оригінальний силіконовий. М'який, дихаючий, трохи тягнеться типу стрейч. Миттєва заміна голими руками. Перший точно такий же купував в іншому магазині, чорного кольору, який насправді виявився з коричневим відтінком. І найдивовижніше, що зелений значно довший від чорного, і це зручніше при одяганні годинника.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На watch 5 не підходить!
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Ми щиро шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Зазначений ремінець розроблено для Xiaomi Mi Band 9 Pro/8 Pro/Redmi Watch 4/Redmi Watch 5.
Можливо, ви маєте іншу модель годинника? Будь ласка, надайте нам фото або точну назву моделі. Це допоможе нам швидко розібратися і запропонувати правильне рішення. З повагою команда ArmorStandart.
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
На Redmi Watch 5 не підійшов! Триндець! В іншому, швидко відправили.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Ми щиро шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Зазначений ремінець розроблено для Xiaomi Mi Band 9 Pro/8 Pro/Redmi Watch 4/Redmi Watch 5.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Супер, зручніше ніж оригінальний ремінець
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Оказался сильно розовый)))
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Очень очень очень нравится.
- Достоинства:
- Не выгорает на
- Недостатки:
- нет.
Представник постачальникаДоброго дня, Надія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
На redmi watch 5 не підходить
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Ми щиро шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Зазначений ремінець розроблено для Xiaomi Mi Band 9 Pro/8 Pro/Redmi Watch 4/Redmi Watch 5.
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ідеально, після стокового силіконового просто неймовірно зручний ремінець. Стосовно пластикового кріплення проблем не бачу, то вже "загони" покупців. Якщо хочеться металеве, то можна заплатити в 2,5 рази більше, але як на мене, це ідеальний варіант за свою ціну.
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Швидко отримав. Чудово підійшло до мого годинника. На руці майже не відчуваю.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На редмі вач 5 не підійшли. Пластикове кріплення яке не фіксується, ремінець дуже короткий на липучках.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підійшов, якість кріплення і довжина ремінця.
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Якість і пакування якісне. Замовлю ще, тільки другого кольору.
- Достоинства:
- Дуже зручний, майже не відчуваєш.
- Недостатки:
- Пластиковий замок на вигляд трохи стрьомний, але кріплення міцне.
Представник постачальникаДоброго дня, Артур! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Желяк С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ
- Достоинства:
- Все
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Обманули на redmi watch 5 не подходят ни кому не советую
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Ми щиро шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Зазначений ремінець розроблено для Xiaomi Mi Band 9 Pro/8 Pro/Redmi Watch 4/Redmi Watch 5.
- Ольга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Все добре, зручний ремінець, влітку найзручніший. Легко зняти та вдягти, застібка на липучці
- Достоинства:
- Шкіра не мокріє, подразнення немає, як при використанні силіконового чи металевого ремінця
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Мягкий, не колется, немного тянется, рука не потеет. На фото цвет более яркий.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Зручний, добре тримається, гарний
- Достоинства:
- Облягає руку
- Валерий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пластиковые зацепы - вероятность сломать и потерять часы.
Зря купил. Пользоваться стремно- Достоинства:
- Тканевый, растягивается
- Недостатки:
- Пластиковые зацепы
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Зручний і симпатичний ремінець. Підійшов до Redmi Watch 4. Рідний силіконовий розвалився через рік.
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудовий ремінець, користуючись 2 тижні, нарікань немає
- Достоинства:
- Чудовий продавець
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.