Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ремешок ArmorStandart для Xiaomi Mi Band 8 Active / Redmi Smart Band 2 Midnight Blue (ARM73997)

Оценка пользователей 4.35/5
  • Лиана Н***

Все ок

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 150-240

Достоинства:
    Файно
    Недостатки:

Доброго дня, Михайло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Михайло Г***

Суперр

Достоинства:
    Еластичний

• Наталя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red. Размер ремешка: 150-240

Все супер. Дякую!

Доброго дня, Наталя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро Ш***

Підійшло все гуд

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green. Размер ремешка: 150-240

Все ОК. Підійшов як рідний.

Доброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Михаил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue. Размер ремешка: 150-240

Все супер, доставили вчасно. Якість на рівні.

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 150-240

Доброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Лілія_
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 150-240

Пишуть не підходить - не знаю, можливо зараз у виробника розміри змінились, але рік тому підійшов ідеально. Проте менше ніж за рік вже порвався. Тепер треба купувати інший

Доброго дня, Лілія! Дякуємо за відгук. Ремінець дійсно сумісний з Xiaomi Mi Band 8 Active / Redmi Smart Band 2. З повагою команда ArmorStandart.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Размер ремешка: 150-240

отличный ремешок, не жмёт руку, не цепляется за кожу как резина

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Екатерина Б***

Товар не підходить для цього годинника,не тримає ,занадто тонкий

Достоинства:
    Недостатки:
    Не підходить

Доброго дня, Екатерина! Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого годинника. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою команда ArmorStandart.

• Станіслав Б***

Аксесуар випадає , ремінець не тримає

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Паламарчук О***

Приємний на дотик, розмір підійшов, далі буде видно

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей П***

Швидко доставленний,

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Настя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red. Размер ремешка: 150-240

Не хорошый

Недостатки:
    Порвался сильно тонкий

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою, команда ArmorStandart.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Размер ремешка: 150-240

Пишу відгук не одразу, після тижня щоденого використання - довелось взагалі зняти настільки незручний.

Достоинства:
    Колір відповідає заявленому, ціна
    Недостатки:
    Матеріал ремінця жахливий жорсткий та негнучкий пластик

Доброго дня, Марина! Дякуємо за відгук! Матеріал ремінця спочатку може здаватися жорсткішим, проте з часом використання він стає м’якшим. Ваші зауваження врахуємо. З повагою, команда ArmorStandart.

• Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Blue. Размер ремешка: 150-240

Все чудово підходить

Недостатки:

Доброго дня, Лілія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Олена Л***

Гарний колір, ціна, швидка доставка.
    Якість ремінця бажає кращого, жорсткий і не гнучкий, рука як в наручнику. Ч/з місяць почала розвалюватись по частинах кнопка застібки /фото додаю/ хоча в басейні, душі, на час сну браслет знімаю.

Достоинства:
    Гарний колір і ціна
    Недостатки:
    Кришиться кнопка застібки

• Сергій Р***

Клас. Підійшов.

Достоинства:
    Ціна на момент покупки.
    Недостатки:
    Не має.

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій Р***

Гарний. Приємний на дотик.

Достоинства:
    Рекомендую
    Недостатки:
    Не має.

• Іван Ш***

Все добре

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Денис К***

Все супер,краще за оргінал

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег Б***

Дякую. Все чудово.

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Елена

Граний міцний ремінець

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олена

Все підішло. Дякую

• Ніна С***

задоволена

Достоинства:
    Міцна застібка, щільно підходить під годинник
    Недостатки:

Доброго дня, Ніна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій П***

Зручний

Дякую за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Альона

Все чудово, дитина в захваті

Доброго дня, Альона! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Людмила Д***

Приємний колір, все ок

Доброго дня, Людмила! Дякуємо за Ваш відгук команда ArmorStandart.

• Гончаров А***

Добре

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук команда ArmorStandart.

• Вова Г***

Дякую за відгук! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac. Размер ремешка: 150-240

Гарний

Достоинства:
    Доставка в срок

• Євген Л***

Ремінь добре тримається на руці та сам браслет.

Достоинства:
    М'який, зручний
    Недостатки:

Доброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій

Я б не сказав що м'який...

• Оксана К***

Гарний ремінець, рідійшов

Доброго дня, Оксана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 150-240

Норм. Поки що тримається.

• Андрій П***

Ремінець ідентичний тому, що був.

Достоинства:
    Легко замінити.
    Недостатки:
    Не виявив.