- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Установил сам на телефон без всяких проблем. Качество норм.
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мучаюсь с ним уже 1,5 месяца. Постоянно вылезают пузыри с правой стороны. Добавление геля помогает ненадолго. Стекло бракованное. К покупке НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
P.S. Стекло от этого производителя раньше ставил на старую Нокию - второй год стоит как родное.- Достоинства:
- Одни недостатки.
- Недостатки:
- Нормально не приклеивается один край. Стекло видимо кривое - брак.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Геннадий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло якісне.
- Достоинства:
- Все подобається
Представник постачальникаДоброго дня, Геннадій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ирина с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло, легко клеїти
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігорь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово підходить до телефону Moto G24
- Достоинства:
- Рамка співпадає з телефоном
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую чудове захисне скло за свої гроші
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Потрібно встановлювати самому
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Борис Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захисне скло встановлював сам. Все необхідне було в комплекті. Товаром задоволений.
- Достоинства:
- Товар якісний.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Борис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По розміру не зовсім підходить.Воно коротше на 4мм. З однієї сторони, з краю не приклеїлось до кінця, залишилась полоса 2мм*15мм. Прикро. Ціна завищена.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло, как стекло, по размеру встало нормально, на силиконый чехол, что идёт в подарок ничего не задирает. На другие чехлы нужно уточнять.
- Достоинства:
- Цена/ качество
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій
На яку модель телефона встановлювали? Цікавить чи стане на Motorola g24 з силіконовим чохлом який йшов у комплекті з телефоном.
- Катерина Б***Продавец: Rozetka
Нажаль скло прийшло побите.
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.