Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart Matte Slim Fit для Samsung Galaxy A55 5G (A556) Camera cover Black (ARM74318)
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не беріть для А55. Погано сидить, не схожий на фотографії. Меньше, ніж має бути
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Додайте до коментаря фото чохла, заздалегідь дякуємо! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Панель хорошої якості, на телефон сідає майже ідеально (в моєму випадку менш щільно прилягає над фронтальною камерою та в місці бокових клавіш).
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Недостатки:
- Неоднорідне прилягання по периметру телефона
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Григорий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Другий день користуючись цим чохлом, прилягає не зовсім добре, сторона з кнопками не прилягає рівномірно, що трошки мозолить очі. А так в руці відчувається приємно. Сподіваюсь притреться згодом.
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Недостатки:
- Не прилягає рівномірно біля кнопок гучності та блокування
Представник постачальникаДобрий день, Григорій! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка "красавчики". Підсунули зовсім інший чохол (Color Way) у коробці ArmorStandart. Не приємно звісно, але не було часу розбиратися
- Андрій
Буквально те саме і у мене... Це капець
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее качество
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.