- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло клеїться легко, в комплекті йдуть серветки, все необхідне є. Запаковано добре, без пошкоджень. Сканер відбитків через скло працює чудово. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло хороше. Не на весь екран, але можливо це і не потрібно, хоча по довжині хотілося б трішечки більше. Загалом всё чудово.
- Достоинства:
- Хороше скло
- Недостатки:
- По довжині хотілося б трішки більше
Представник постачальникаДоброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінне доповнення до відмінної моделі
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Про що ви
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло, підігнане до мм з чохлом. Рекомендую перед встановкою глянути відео, бо зробив все не правильно, якась мікропилинка зпузирила, але за 2 дні десь поділась, якась магія :)
- Достоинства:
- Не клеїться одразу при дотику, дає змогу направити.
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло встановив самостійно. Не виникло бульбашок. Ідеально підходить з оригінальним чехлом ArmorStandart, не має зачепів.
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису.
Представник постачальникаДоброго дня, Валентина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість гарна. Правда, попереднє таке почало відклеюватись - протрималось півтора роки. Але захист відмінний - з екраном все чудово.
- Достоинства:
- Захист працює
- Недостатки:
- Відклеїлось через півтора роки
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло.
- Достоинства:
- Захист добрий, царапаєтся слабо
- Недостатки:
- По суті нема
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее стекло. Очень легко клеится
- Дмитро Х***Продавец: Rozetka
Скло суперове.Ідеально клеїця .Ніяких відставань, ні по краях,ні всередині екрану.Рекомендую....
- Достоинства:
- Якісне
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло, рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний продукт.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все пройшло успішно
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена покупкою. Клеїли дома самостійно, лягло ідеально. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісне
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее стекло, проблем с тактильностью не замечено. в игры не играю, как для геймеров подойдёт - не готов сказать. Стекло ложится не по самые края, что очень удобно для чехла.
- Достоинства:
- В описании
- Недостатки:
- Не заметил
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Бодя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично стало на экран,доволен покупкой,спасибо за качественный товар.
- Достоинства:
- Легкий монтаж, - смотрите видео.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДоброго дня, Бодя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість скла. Ідеальний вибір!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло повністю виправдовує свою вартість, клеїться легко і дійсно відбитків пальців не залишає.
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно підійшло.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло, закриває весь екран, легко клеїться.
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне скло, яке виконує свої функції.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм стекло , через два дня викинув.
- Достоинства:
- Ок
- Недостатки:
- Не вцінити
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Лунін М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приклеїв ідеально. Все було чудово. А через 10 днів почалр відклеєватись. Наразі приблизно 10% відклеїлось. Не знаю, брак чи ні. Але покупкою незадоволений
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Ми впевнені в якості свого продукта, і можемо надати ще одне скло безкоштовно, але рекомендуємо встановлювати його у спеціаліста. Просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Може мені так не пощастило, але трохи шкодую, що придбав саме це скло подорожче. Дуже брудниться та складно очищується. Олеофобного покриття немає зовсім, начебто підсунули який дешман(
- Достоинства:
- Багаторазове, без проблем можна переклеїти, якщо з першого разу вийшло криво
- Недостатки:
- Немає олеофобного покриття, рамка крива, через що видно як скло на екрані лежить не рівно
Представник постачальникаДобрий день, Євген! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це просто жах, мало того, що це скло не має ніякого сенсу без чохла, бо від країв є відступ. Так ще і бракована клейка повернення. Перед поклейкою протерла поверхню знежирювальною рідиною і потім витерла спеціальною ганчіркою. Ніякого пилу чи бруду там бути не могло! Скло просто браковане. За його ціну я очікувала як мінімум відсутність браку. Краще б взяла в магазині, а не тут.
- Достоинства:
- Виглядає міцним
- Недостатки:
- Брак, не до кінця закриває екран (тобто захист буде тільки якщо з чохлом), відсутність липучки для прибирання пилу або серветки. Тепер дратує постійно зверху непроклеїна частина
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже не вперше замовляю в цього продавця товар , саме на цей телефон і на інший, але цього разу коробка прийшла від потрібного скла, а в середині по факту виявилось скло на іншу модель
На жаль, помітили лише вже вдома коли безпосередньо вирішили переклеїти скло- Достоинства:
- Ціна, якість продукту
- Недостатки:
- Прислали геть інше замовлення, до того ж перераховане під «завод»