- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественное стекло.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телефон купила 3 роки і разом скло. Поки що все гаразд. Тому товаром задоволена, можу рекомендувати
- Достоинства:
- Гарно прилягає до екрану
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!!
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відміно
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісно!!
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло, чохлом не піднімається
- Карина Д***Продавец: Rozetka
Скло підійшло,зауважень немає
Представник постачальникаДоброго дня, Карина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Кирилл Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як треба
Представник постачальникаДоброго дня, Кирило! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- В'ячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Николай Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло гарне и доволі непагано підходить до телефону. Не на весь екран, мабуть для того, щоб якийсь захисний чохол (якщо він є) не "підривав" скло
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло доволі хороше, але воно не налазить на весь екран і збирається багато пелюки
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дане захисне скло не покриває весь екран, залишаючи кілька міліметрів з кожного боку, щоб чохол не підірвав краї. З повагою команда ArmorStandart.
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
6 місяців тримається добре.
- Достоинства:
- Витримує падіння.
- Недостатки:
- Через 6 місяців стабільно тріскається, коли лежить на столі. Самостійно.
Представник постачальникаДоброго дня, Діана! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Самовільне розтріскування скла під час звичайного використання не є типовим для даної моделі. З повагою, команда ArmorStandart.
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив вже друге скло, адже після встановлення першого були тільки позитивні враження. Коли втанвлював майтер друге скло, бо перше дитина подряпала, виявилось що воно тріснуте. Поки було на заводській основі білого кольору не було нічого видно, але як наклали його на чорний екран, зразу стало видно, що є тріщини.
- Достоинства:
- Гарно підходить до телефону по розміру
- Недостатки:
- Прийшло тріснуте
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.