Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для смартфона Samsung Galaxy A55 5G (A556) Black (ARM74348)

Оценка пользователей 3.29/5
  • Ілля П***

Доброго дня, Ілля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Євгенія З***

Гарне скло за свої кошти.

Доброго дня, Євгенія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій С***

Хороше скло, скло розбивав, але екран телефона цілий

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Баранівська С***

Поклала телефон в карман до ключів і вони лишилися щербинку скраю на склі, пішли тріщини
    Декілька разів падав телефон і скло ціле, хоч і є тріщини від ключа але більше від падіння вони не стали і не розсипалось скло

Добрий день, Світлана! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.

• Александр Д***

Якість на 3 балли

Доброго дня! Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. З повагою команда ArmorStandart.

• Баранівська С***

Отримала 29 квітня, а 9 травня неясно звідки з'явилася малесенька щербинка, яка пустила стрілу (тріщину) через весь екран

• Дмитро

Олеофобного покриття там і близько немає, цк скло наче магніт для відбитків і бруду.

Недостатки:
    Немає олеофобного покриття

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що поділились своїм враженням. З повагою команда ArmorStandart.