- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Доставили вчасно. Дуже зручний чохол. Рекомендую
- Достоинства:
- Приємний на дотик. Зручна кишечника всередині. Можна загинати, щоб ставити телефон.
- Недостатки:
- Користуюсь давно, але недоліків поки не виявила.
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Святослав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Стильний та якісний
- Достоинства:
- Стильний та якісний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Святослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Дуже хороший чохол, якість чудова, телефон в ньому виглядає чудово.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Прийшов чохол ,підійшов добре,покупкою доволен
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Або модель 4G та 5G все ж таки відрізняються один від одного (хоча в описі зазначено просто, що підходить під Redmi Note 13 Pro), або мені попався бракований чохол. Брала на подарунок батькові, на щастя, навіть з налазанням чохла на камеру, це не заважає фотографувати, але виглядає так собі. Якщо є чохол конкретно на 5G, то була б рада зробити заміну
- Достоинства:
- Чохол гарний та зручний
- Недостатки:
- Не підходить під модель Redmi Note 13 Pro 5G
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! В назві товара вказано, що чохол підходить до Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
З повагою команда Armorstandart.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добрий телефон за свої гроші. Рекомендую
- Достоинства:
- Відносно недорогий, швидкісний
- Недостатки:
- Зміна орієнтації екрану трохи глючна
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Лагерко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший чохол, якісний, приємний на дотик, рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Хотел купить чехол на розетке но промокод полученный за 200 бонусов от vodafone не приняли к оплате, поэтому чехол купил в другом месте, но он настолько мне понравился что решил здесь оставить о нём отзыв , тем более что снял видеообзор.
- Достоинства:
- Намного лучше защита камер чем у других чехлов!
- Недостатки:
- Пока ничего отрицательного про чехол не могу сказать - всё нравится!
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Светлана П***
Спасибо за обзор, Олег. Покупаю отцу по вашей рекомендации.