- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такую цену стоит брать.
6 шт в комплекте- Достоинства:
- Дёшево
- Недостатки:
- Одна спиртовая салфетка, а пленок 6.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємно обслуговуватися в Розеткі. Все ідеально.
- Недостатки:
- Покі не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Валентина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально приклеїлась
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Буду повертати, прийшли з браком.
Нанесли принт на саму плівку, який не стирається. Кожна з 6 плінок з принтом який перккриває весь екран, та принт не стирається. Або замініть на те що зазначено на сайті, або поверніть кошти- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
Представник постачальникаДоброго дня! Вам потрібно зняти захисне верхнє покриття і плівка буде прозора, без надписів. Дякуємо за Ваш вибір! Для встановлення захисної плівки ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль отримав бракований виріб. Або підробку.
До використання придатні лише дві з шести, середні плівки, але в тих нижній шар (монтажне покриття) приклеєний до великого аркушу міцніше, ніж плівка до нижнього шару. При спробі відділити від аркушу 2 плівки з центру одразу ж зловили пил і стали непридатні до використання не зважаючи на способи видалення пилу. Також по центру плівок досить сильно видно поперечну лінію чого в принципі не має бути.
Верхня та нижня пара плівок не придатні до використання оскільки відсутня заводська обробка що дає можливість їх зігнути по інструкції та відділити нижній шар від власне плівки для поклейки.- Достоинства:
- Відсутні.
- Недостатки:
- Заводський брак, відсутність контролю.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Віталік Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна плівка,приклеїлась все добре
Представник постачальникаДоброго дня, Віталік! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сохо О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не якісний. Плівка не клеється до скла годинника.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плівка не клеється до скла годинника.
Представник постачальникаДоброго дня, ми можемо для Вас зробити заміну на нову плівку, але прохання встановити у кваліфікованого спеціаліста! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка непогана - брав вже 2 рази. Одна проблема- на 2 раз прислали не ту модель(на фото справа плівка з першого замовлення, яка підходить ідеально), бо були неправильні розміри плівки. Виправив це канцелярським ножем, але все ж не приємно
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прикольно що їх кілька у комплекті
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Костя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Костя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не зміг спеціаліст наліпити 3 рази плівку, тобто зіпсували 3 плівки. Не виключаю, що справа в спеціалісті, спробую ще раз потім з іншим
- Альберт А***
Проблема в специалисте. Пленка подходит идеально.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 2 тижні позадирались краї. Насправді у самого годинника гарне своє скло, 9 міс спокійно живу без плівки. Вважаю плівку даремно витраченими коштами
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Важко якісно змонтувати та надовго не вистачає.
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка легко клеїться, підходить точно по розміру ще на майбутнє залишається 5 штучок, дуже класно захищає від подряпин годинник
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Степан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лише з 4 спроби вдалося норм поклеїти, без повітря під плівкою.
Мені здається, що взагалі можна без плівки обійтися :)- Достоинства:
- Вона непомітна на екрані. І не відчутна.
- Недостатки:
- Як на мене, плівка замала по розмірам. Важко повітря вигнати з під плівки
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не вирізана жодна плівка на листку
- Достоинства:
- Можно наклеїти на планшет
- Недостатки:
- Не підходить