- Ольга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша плівочка, тоненька, за розміром підходить, чутливість екрану не зменшує. Здивувало, що серветок для очищення екрану один комплект, а плівок аж шість! Першу зіпсувала, поки зметикувала як краще наклеїти, але з другою все гаразд, рівненько, з однаковими відступами від країв.
- Достоинства:
- Тонка, не зменшує чутливість екрану, розмір відповідає екрану заявленої моделі годинника. В наборі шість плівок
- Недостатки:
- Залишився ледь помітний слід межі захисних частин на клейкому шарі плівки ( якщо не придивлятися занадто прискіпливо, то не впадає в очі)
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Едуард К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалась. Наклеїв - і було декілька мілких цяток, через годину самі пропали. Зараз навіть не скажеш, що є плівка.
Представник постачальникаДоброго дня, Едуард! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже не якісна плівка. На плівці залишився слід від лінії перерізу, на кінцівках задирається.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка мені дуже сподобалась, якісна. Замовив 18 травня, забрав орієнтовно 20 травня, одразу наклеїв одну собі, а другу дитині на годинник. Після двох місяців експлуатації на плівці навіть не видно слідів користування. Я задоволений.
- Достоинства:
- Якість на висоті.
- Недостатки:
- Не помітив.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісні плівки. Клеїв без картки, забувся, і все одно поклеїлося нормально. Багато було бульбашок, але всі через 24-48 годин зникли, навіть велика (думав що все таки там пил потрапив)
- Достоинства:
- Просто клеїти, в комплекті 6 штук (зручно що є запасні)
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Кам С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пленка отвратительная, на экране остается след по середине где у пленки шла разделительная линия, которая со временем не проходит, смотрится отвратительно, несколько раз переклеивал но на всех одинаково, просто выкинутые деньги.
- Достоинства:
- Ужасно
- Недостатки:
- Плохо
- Олександр П***
Може занадто заломлюєте посередині? В мене ніяких ліній нема. Дві частини зняв приклеїв, і потім верхній захист зняв і все гуд
- Володимир В***
Не уявляю як Ви її клеїли, в мене поклеїлось ідеально, при чому клеїв одразу на 2 годинника, все просто чудово. Жодного шва не видно, бульбашок немає, її практично незамітно на годиннику.