Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для Xiaomi Redmi Watch 4 6 шт (ARM74577)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Ольга Є***

Хороша плівочка, тоненька, за розміром підходить, чутливість екрану не зменшує. Здивувало, що серветок для очищення екрану один комплект, а плівок аж шість! Першу зіпсувала, поки зметикувала як краще наклеїти, але з другою все гаразд, рівненько, з однаковими відступами від країв.

Достоинства:
    Тонка, не зменшує чутливість екрану, розмір відповідає екрану заявленої моделі годинника. В наборі шість плівок
    Недостатки:
    Залишився ледь помітний слід межі захисних частин на клейкому шарі плівки ( якщо не придивлятися занадто прискіпливо, то не впадає в очі)

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Едуард К***

Мені сподобалась. Наклеїв - і було декілька мілких цяток, через годину самі пропали. Зараз навіть не скажеш, що є плівка.

Доброго дня, Едуард! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій К***

Дуже не якісна плівка. На плівці залишився слід від лінії перерізу, на кінцівках задирається.

• Володимир В***

Плівка мені дуже сподобалась, якісна. Замовив 18 травня, забрав орієнтовно 20 травня, одразу наклеїв одну собі, а другу дитині на годинник. Після двох місяців експлуатації на плівці навіть не видно слідів користування. Я задоволений.

Достоинства:
    Якість на висоті.
    Недостатки:
    Не помітив.

Доброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр П***

Дуже якісні плівки. Клеїв без картки, забувся, і все одно поклеїлося нормально. Багато було бульбашок, але всі через 24-48 годин зникли, навіть велика (думав що все таки там пил потрапив)

Достоинства:
    Просто клеїти, в комплекті 6 штук (зручно що є запасні)
    Недостатки:

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Кам С***

Пленка отвратительная, на экране остается след по середине где у пленки шла разделительная линия, которая со временем не проходит, смотрится отвратительно, несколько раз переклеивал но на всех одинаково, просто выкинутые деньги.

Достоинства:
    Ужасно
    Недостатки:
    Плохо
    • Олександр П***

Може занадто заломлюєте посередині? В мене ніяких ліній нема. Дві частини зняв приклеїв, і потім верхній захист зняв і все гуд

• Володимир В***

Не уявляю як Ви її клеїли, в мене поклеїлось ідеально, при чому клеїв одразу на 2 годинника, все просто чудово. Жодного шва не видно, бульбашок немає, її практично незамітно на годиннику.