Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart Unit MagSafe для для Samsung Galaxy S24 Ultra Black (ARM74867)

• Артем З***

Стильний чохол

Достоинства:
    Магнітне кільце, щільно прилягає, зручний отвір під s pen
    Недостатки:
    Після протирання вологою серветкою для техніки залишаются маловидимі розводи

Доброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Котельников Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Обычный чехол, проблем нет с ним

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ігор С***

Чохол суперовий

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вікторія П***

Підкажіть будь ласка,той обідок що навколо камер,фарба на ньому не облущується?Дякую

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудова паналь для мого телефона. Сідає м'яко та щільно. Ношу часто телефон на ремінці - з панелі не вискакує, все безпечно!

Достоинства:
    Стильно виглядає, щільно прилягає до телефону
    Недостатки:

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вікторія П***

Підкажіть будь ласка,той обідок що навколо камер,фарба що на ньому не лишиться,не царапається?