ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для Xiaomi Watch 2 6 шт (ARM75218)

Оценка пользователей 2.7/5
  • Юрій К***

как так вышло что заказал броне плёнку на круглые часы, а пришла на квадратные?

Достоинства:
    качество хорошее
    Недостатки:
    люди которые пакуют.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Сергей Н***

Я требую чтобы вы мне выслали что я у вас заказывал!!!

Недостатки:
    Уважаемая розетка вы что издеваетесь, я у вас заказал защитную плёнку на Xiaomi Watch 2, а пришёл какой-то шлак. И я смотрю я не один такой. Уважаемая розетка смотрите что пакуйте!!!

Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою, команда ArmorStandart.

• Ірина П***

Відкрила, а там квадратні плівки...на круглий годинник....

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Буду повертати

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Артем Л***

Це мабуть жарт ? Xiaomi watch 2 з круглим циферблатом.

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшов не той товар