Отзывы покупателей о Кабель-переходник ArmorStandart USB Type-C Male to 3.5mm (mini-Jack) Female Black (ARM76887)
- Таісія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Виконує свою функцію, все добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Таісія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДжоніОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все працює ідеально
- Достоинства:
- Компатний перехідник
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Джоні! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар прийшов своєчасно
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все хорошо. Работает исправно
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний сервіс
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
все ок
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- непомітив
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Одразу спрацював із Google Pixel. Брав , бо хотів під'єднати якісні повнорозмірні , бо мене зрозуміють - ейрподси це п'єзоелемент у порівнянні із нормальними навушниками соні або сенхайзер. міцно сидить в телефоні , сам дуже якісно зроблений , навіть виглядає добре. Явно вартий своїх грошей , на відміну від шмону за 50 грн
- Достоинства:
- Якість виконання , передача звуку.
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вікторія Я***
На яку модель пікселю працює?
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все працює
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
З навушниками працює ідеально, приємно здивований якістю, дякую Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук! З повагою, команда ArmorStandart.
- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не рекомендую часто пропадає звук, часто шуми.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Після третього під'єднання навушників до перехідника зі сторони входу mini-jack відокремилась зовнішня металева частина корпусу. Звук в лівому навушнику гучніше ніж в правому. Спочатку подумав проблема в самих навушниках чи налаштуваннях еквалайзеру, але після приєднання 3 різних навушників та використання інших смартфонів проблема не зникла. Нажаль при першій перевірці не помітив проблеми зі звуком, так би не оплатив товар.
- Достоинства:
- Не помітив
- Недостатки:
- Низька якість збірки та брак.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Шум,пропадаэ сигнал, відлітає кришка, разсінхрон голосу з аудіо дорожкою треку. Неякісна річ до покупки не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шум, відклеюєтеся кришка, пропадає сигнал.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купил и выкинул, звук никакой, микрофон на ios не работает, сразу развалился
- Недостатки:
- Не работает
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав для телефона Samsung A35, грає 2-3 сек. і пауза. Не підходить.
- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- Не підходить до Samsung
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Ми приносимо вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
З повагою команда Armorstandart.
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кабель просто не працює.
Його аналог із іншої крамниці працює.
Якщо є змога замінити на такий же, але щоб працював.- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
З повагою команда Armorstandart.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Поганий переходник, пропадає сигнал. Є шум
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шум, пропадає сигнал
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює не стабільно, часто пропадає звук. Повернули.
- Достоинства:
- Виглядає не погано.
- Недостатки:
- Поганий контакт, часто пропадає звук.
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією під час використання кабелю. Ваші зауваження щодо стабільності звуку передано у відповідний відділ для опрацювання. З повагою, команда ArmorStandart.
- Дима Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просто жах.
В описі вказано що має DAC та підходить до Google Pixel, в моєму випадку: Pixel 6 Pro Marshall major 3 (оригінал ) aux кабель ARM76890 цей DAC = раз на 2-3 хвилини вмикається високочастотний звук який мене глушить в самий неочікуваний момент, в кращих випадках він просто "перкпідключається" що рятує мій слух від високочастотного вибуху у моїх вухах.
Купував перед поїздкою і в поїзді довелося "терпіти" за неминучою долі. Спочатку списував на "електромагнітні" завади в електропотязі, але зараз продовжуємо рух автобусом через ліс до кордону країни - ця ситуація виключно в продукції а не в навколишньому середовищі.- Достоинства:
- Недостатки:
- Чекаю відновлення слуху
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що поділилися таким детальним відгуком - нам щиро шкода, що ви зіткнулися з подібним досвідом. Перехідник дійсно оснащений вбудованим DAC та сумісний із Google Pixel. Найімовірніше, у вашому випадку стався індивідуальний брак. Просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылка
З повагою команда ArmorStandart.