- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює вентилятор. Використовую вже рік.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює один вентилятор
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, Ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою команда ArmorStandart.
- Влад Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не подходит ,под 17,3 вообще!
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Не соответствует размеру
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- МайкОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Весьма интересная приблуда, за свои деньги топ. Минусы есть, исходя из конструкции и способа охлаждения. А так в целом товар ок.
Представник постачальникаДоброго дня, Майк! Дякуємо за відгук. З повагою, команда ArmorStandart.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не відповідає вказаним характеристикам!!!!
Якщо ваш ноут більше 15ʼʼ дюймів він буде випадати, перехилятися, сповзати. В характеристиках вказано 15…17ʼʼ зо вводить в оману. Конструкція підставки хитка.
З плюсів це те що все металеве.
Однозначно роблю повернення.- Достоинства:
- Металева конструкція
- Недостатки:
- Не відповідає вказаним характеристикам
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук. Максимальне рекомендоване навантаження для цієї моделі становить до 6 кг. Підкажіть, будь ласка, вагу вашого ноутбука - це допоможе нам точніше зрозуміти ситуацію та передати інформацію до відділу розробки. З повагою команда ArmorStandart.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без ушкоджень. Відповідає опису. Якісний товар.
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісно зроблена підставка, але невірно вказані характеристики. Звичайний офісний ноутбук з діагоналлю екрана 15,6 дюйма дуже легко перевертається у відкритому положені. Потрібно було додати якісь кріплення або додаткові рейки для ноутбуків з діагоналлю більше 14 дюймів.
- Достоинства:
- Якісні матеріали
- Недостатки:
- Невірно вказані характеристики
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку якості підставки. Максимальне рекомендоване навантаження для цієї моделі становить до 6 кг. Підкажіть, будь ласка, вагу вашого ноутбука - це допоможе нам точніше зрозуміти ситуацію та передати інформацію до відділу розробки. З повагою команда ArmorStandart.
- Скнар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все Чудово
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово, боявся що будуть не якісні кріплення, дарма, претензій немає
- Достоинства:
- Якісний продукт
- Недостатки:
- Широкодіагональний ноутбук, буде хитатися, з меншою діагоналю буде як треба
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли купляв, дивився опис, там максимальная діагональ 17.3... у мене як раз така, так вот, ця діагональ ну зовсім не для цієї підставки!!! На коробці написано від 10 дюймів, але тут про це ні слова. Підставка підійде на 13-14 дюймів максимум. 17.3 даже відкрити не можна, якщо не тримати ноут, він просто впаде. Благо у мене ноут як сістемнік, а монік окремо, та ноут постійно закритий, а підставка нужна була для оптімізації пространства на столі, інакше повернув би.
- Достоинства:
- По якісті норм
- Недостатки:
- Маленька в порівнянні з описом
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна підставка. Щодо охолодження не перевіряв, але зручна металева підставка.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- П.O.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупалась подставка в основном из-за поворотного механизма -это действительно преимущество перед другими. Вентиляторы - тоже неплохое дополнение, но эффект от работы не так заметен, как от старой стационарной подставки.
Главная особенность - плохая устойчивость под 2кг 15,6дюймовым ноутом. Лучше всего поставить и особо не трогать, разве что поворачивать. Для регулировки наклона / высоты точно надо снимать девайс. Включение-выключение вентиляторов также заставляет конструкцию подрагивать. Неудачной представляется конструкция из-за длины ножек - не хватает выноса верхней площадки вперед для большей устойчивости.
Также глубина верхней площадки маловата для комфортной установки ноута - ножка на всю ширину ноута не попадает на площадку- Достоинства:
- Поворотный механизм, вентиляторы
- Недостатки:
- Устойчивость, глубина верхней площадки
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.
- НазарійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Про товар:
На вигляд гарно, але якщо придивитись в деталі то видно що це дешевий Китай, кнопка максимально криво зроблено (див.фот)
Про доставку:
Доставляли посилку майже 5 днів, що є не пропустимо, персонал у відділені розетка не компетентні, товар був на місці а вони його не прийняли сказали буде завтра, через 30 хв вам прийшла СМС що ваш товар на місці- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Григорій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна підставка! Я вважаю, що це стандарт, а саме, якщо вам не потрібно супер охолоджуюча, то ця підставка буде в самий раз. Вона міцна. Вона естетична. Металева, а тому виглядає дуже гарно. Є два кулери, щось там наче охолоджує
- Достоинства:
- Вона міцна. Вона естетична. Металева, а тому виглядає дуже гарно.
- Недостатки:
- Не виявлено. Але слід зазначити, що для активного геймінгу не те.
Представник постачальникаДоброго дня, Григорій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андре П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- хороша штука. перевершила очікування . міцна. 2,5 кг ноутбук тримає без проблем. обертається в як захочеш
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом мне эта подставка понравилась. Устойчивая, тяжеленькая, не скользит, не переворачивается, высоту и наклон держит легко, вентиляторы дают хорошее охлаждение, компактная и классный горизонтальный шарнир для поворота в стороны. Единственное, к ней нужно правильно выстраивать ожидания: если на нее ставить ноут, то к нему лучше покупать отдельную клавиатуру. С ней - да, это отличное дополнение к рабочему месту, которое удобно держит экран на уровне глаз, и который на этой подставке можно за собой крутить в разные стороны, когда двигаешь кресло возле стола. Но если пытаться использовать клавиатуру ноута прям на этой подставке, конечно, она будет дрожать под руками. Для такого использования есть подставки, которые не раскладываются в высоту, а регулируется только угол наклона. Тут никакие самые тугие шарниры не погасят вибрацию, даже если передний край максимально опустить и упереть в стол. Так что рекомендую только при наличии отдельной клавиатуры)
- Достоинства:
- толстый, тяжелый металл (устойчивая, не переворачивается), тугие шарниры (держит позицию), мощные вентиляторы
- Недостатки:
- вентиляторы не очень тихие