- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підійшов ідеально до М35
Приємний на дотик- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручний чохол, приємний на дотик, не збільшує габарити телефона. Кнопки телефона зручно натискаються через чохол. рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender
Гарна, міцна захисна панель. Вже прийняла свою долю подряпин та тріснула після падіння телефону. Але телефон повністю неушкоджений, тому вважаю, що свою роль вона виконала
- Достоинства:
- Врятувала телефон від подряпин та не одного падіння.
- Недостатки:
- Непомічено
Представник постачальникаДякую за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В руках норм прилягає норм зовнішній норм рекомендував.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Никита Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже комфортний чохол
- Достоинства:
- Приємний на дотик, всі вирізи на своїх місцях
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Микита! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Дуже класний, якісний і яскравий чохол, всередині бархатна підкладка, сподіваюсь буде добре носитись, не затиратись і не пачкатись, до цього були подібні, то супер носяться!
- Достоинства:
- Якість, колір
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender
Качественная панель.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Павло С***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Покупкой довольны
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Максим П***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приятно тримати в такому чохлі телефон
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.