Отзывы покупателей о Защитное стекло для смартфона Apple iPhone 16 Pro Max ArmorStandart Space Black Icon Black (ARM78026)
- Дарина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плохое стекло, постоянно отклеивается в углу и поцапалось за три дня.
- Недостатки:
- Качество
Представник постачальникаДоброго дня, Дарина! Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. Можливо у Вас був вдягнений чохол з дуже високими бортиками, який підняв скло. З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не раджу скло, погано спрацьовує сенсор. З такою проблемою стикаюсь вперше
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Рекомендуємо після встановлення захисного скла заново зробити сканування відбитків . З повагою команда ArmorStandart.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраще захисне скло, яке мені зустрічалось за багато років. Легко встановлюється, заокруглене по периметру (не накопичує бруд по краю), чутливість екрану не змінилась (навіть покращилась по відчуттям), практично не залишаються сліди від пальців (це прям дуже приємно)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жодних
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло має гарне аліофобне покриття, користуватись телефоном зручно, тачскрін працює добре. Зверху для динаміку є сіточка. Рекомендую
- Недостатки:
- Трохи звужує рамки екрану. Але це особливість мабуть усіх виробників.
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Достоинства:
- дуже якісне скло, гарне покриття , легко встановлюється
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.