Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Защитное стекло для смартфона Apple iPhone 16 Pro ArmorStandart Pro (ARM78510)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Віталій В***

Абололютна більшість падінь, придалень збоку і воно тріскається.

Достоинства:
    Гарне пакування. Ціна
    Недостатки:
    Дуже крихке

Доброго дня, Віталій! Нам прикро, що скло не виправдало Ваших очікувань. Захисне скло призначене для захисту дисплея та при ударі може тріснути, приймаючи пошкодження на себе. Дякуємо за відгук. З повагою, команда ArmorStandart.

• Віталій Н***

Хороше скло! Приклеїв з 3 разу бо пилинки залишались) Все рівно стало

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія

Телефон упав з 30 см на пластмасову штуку, скло тріснуло в усі сторони як лід. Дуже крихке. Думала, співпадіння, поки чекала інше скло, впав ще раз з малої відстані, воно кришиться як яєчна шкарлупка. Не рекомендую, нормальне скло такі удари витримує

Достоинства:
    ціна?
    Недостатки:
    якість

Доброго дня. Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. Можливо скло взяло на себе основний тиск і тріснуло, при цьому захистивши екран смартфона. З повагою команда ArmorStandart.

• Олег К***

Скло стало ідеально, а коштує недорого.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Александр К***

Гарне скло за свої кошти

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр М***

Криве скло, на iPhone 16pro взагалі не підходить

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Віктор П***

Скло виглядає добре, як захищає поки не зрозуміло.

Доброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ярослав

Мені сподобався

Достоинства:
    Якісний
    Захист камери
    Матовий
    Недостатки:
    Трохи ковзає в руках

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег К***

Гарне скло нарікань не маю. Добре приклеїлося враховуючи що я його знімав 3 рази, були маленькі пилинки на крані, приклеїлося як заводське ) Рекомендую.

Достоинства:
    Якісне скло, якісне прилягання.
    Недостатки:
    Не знайшов.