Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для Xiaomi Redmi Note 14 4G Black (ARM79679)

Оценка пользователей 3.88/5
  • AI аналіз відгуків
    40 відгуків:  позитивних — 55%, нейтральних — 10%, негативних — 35%
    **Клієнти кажуть** Покупці залишили змішані відгуки щодо захисного скла ArmorStandart для смартфонів Redmi. Багато хто відзначає простоту поклейки, гарну якість і точну відповідність склу для окремих моделей, однак чимало нарікань стосуються неправильного розміру для деяких пристроїв, недоліків у клейовій основі, прийому скла із дефектами і проблем із використанням у комплекті з чохлом. Окремі клієнти також повідомили про труднощі з поверненням коштів. Переваги — легкість встановлення, якість, зносостійкість. Основні негативні теми — невідповідність розміру, проблеми з клейовим шаром й упаковкою. _ШІ, згенеровано на основі тексту відгуків клієнтів_ [ Легкість встановлення] [ Якість скла] [ Відповідність розміру] [ Використання із чохлом] [ Дефекти при отриманні] [ Сумісність з моделями] [ Повернення коштів] [ Упаковка]
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Александр Ж***

Приклеилось с первого раза вроде хорошо , но со временем отклеились углы от родного бампера телефона . Бампер подрезал , но уже поздно - нужно менять стекло на новое - под поднятые края попала пыль и клей на стекле высох ....

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук. Радимо використовувати чохли з невисокими бортами, сумісні із захисним склом, щоб уникнути подібних ситуацій. З повагою, команда ArmorStandart.

• Тарас Б***

для redmi note 14 - "топ за свої гроші".
    доречі, те що скло накриває також і камеру (воно суцільне без вирізів) це зручно, бо мабуть кожен стикався із тим що в цей виріз для камери постійно набивається пилюка і камера стає мутна. а тут нема такої проблеми _)

Достоинства:
    добре приклеїлось одразу без бульбашок повітря, розмір ідеальний, комплектація зручна (спиртові серветочки і тд)
    Недостатки:

Доброго дня, Тарас! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Людмила Ж***

Не дуже сподобалось, закриває камеру, бо немає отвору під неї. Швидко тріснуло.

Доброго дня, Людмила! Дякуємо за відгук. Скло без отвору під фронтальну камеру, щоб запобігти потраплянню пилу. Скло є прозорим та не впливає на якість фото. Нам прикро, що скло швидко тріснуло. З повагою команда ArmorStandart.

• Ксенія С***

Гарне скло клеїться легко

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Доброго дня, Ксенія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Василь К***

хрупке, тріскається при лекому пошкодженні

Достоинства:
    нормально поклеїлося
    Недостатки:
    хрупке, тріскається при лекому пошкодженні

Доброго дня, Василь! Дякуємо за відгук.
      Захисне скло створене для того, щоб приймати на себе пошкодження при ударах, тому при навіть незначному впливі можуть з’являтися тріщини або сколи - це означає, що воно спрацювало і захистило екран смартфона. Нам шкода, що у вашому випадку це сталося так швидко. З повагою команда ArmorStandart.

• Костянтин К***

Не працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Не поацює

Доброго дня, Костянтин! Дякуємо за відгук. Підкажіть, будь ласка, що саме не працює? З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій Т***

Захищає екран від подряпин.
    Трохи наморочились при встановленні.

Достоинства:
    Захищає екран від подряпин
    Недостатки:
    Трохи наморочились при встановленні

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Віталій С***

Чудове скло, жолгих наріканнь, повністю виконує своє завдання, екран не залапуєтся

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ірина Ш***

Усе супер! Якісне скло.

Достоинства:
    Дякую Розеткі.
    Недостатки:
    Недоліків немає

Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Владислав К***

Всім задоволений.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:

Доброго дня, Владислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга Д***

Не було ніякий падінь чи чогось такого, скло трісло саме по собі

Достоинства:
    Недостатки:
    Тріщина на третій день використання

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Подібне пошкодження може виникнути через точкове навантаження (крихта, пісок, край твердої поверхні), мікротріщину після попереднього удару. З повагою команда ArmorStandart.

• Наталья Ш***

Дякую

Доброго дня, Наталья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван С***

стікло яке добре захищає тачскрін від падіння на землю

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Игорь Е***

Супер якість

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анна Б***

Вкрай обурена, як ретельно запаковано. І прислали браковане скло з тріщинами. І підсовують же в комплекті до телефону таке дефектне скло. Телефон забрала разом із склом. Тріщини виявила під час поклейки в сервісному магазині. Просто дарма витрачені гроші. Краще купити скло окремо в магазині, аніж отримати таку неприємність.
    Кошти повертати на сервісі розетки мені відмовились, бо пройшло більше доби.
    А як же 14 днів?
    Це я мала одразу все покинути і летіти клеїти те скло?

Недостатки:
    Тріснуте скло

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Оксана И***

Скло підійшло

Доброго дня, Оксана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег Ж***

Отличное стекло беру уже второй раз этого производителя первый раз брал на redmi 12 сейчас на redmi note 14 в обоих случаях показало себя очень хорошо отлично клеится вообще без проблем. Кстати у кого есть проблемы с поклейкой стекла кому не заходит стекло под родной чехол делается всё очень просто одеваете чехол естественно всё надо хорошенечко повытирать просушить потом берете новое стекло аккуратно подгоняете под экран чехол который уже одетый на телефон не даст возможность вам залезть влево вправо выше или ниже и всё станет чётко и ничего не будет задирать я так клеил всё бомба.

Достоинства:
    Хорошее качество стекла старый телефон с таким стеклом несколько раз падал экраном вниз не осталось ни царапин ни трещин ничего всё целое прозрачность хорошая чувствительность не падает рекомендую.
    Недостатки:
    Не нашёл.

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Виталий З***

Стекло больше телефона

Достоинства:
    Недостатки:
    Есть

Добрий день! Для вирішення вашого питання просимо надіслати скріншот з налаштувань пристрою, де видно назву моделі телефона. З повагою команда ArmorStandart.

• Валерий Ч***

Нормальне скло, лягло як рідне.

Достоинства:
    Зроблено якісно, прийнятна ціна.
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ірина

Брала донечці, їй все сподобалося

Достоинства:
    Великий екран, памʼять

• Ірина

Скло класне, але якщо використовувати чохол що йде в комплекті з телефоном, то підриває скло по кутах.

Достоинства:
    Комплектація
    Недостатки:
    підриває скло в кутах

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Наше скло має повну сумісність з моделлю Redmi Note 14 4G, але іноді штатні силіконові чохли, що йдуть у комплекті з телефоном, можуть справді злегка тиснути на краї та підривати захисне скло. Рекомендуємо звернути увагу на чохли з більш м’якими або тонкими бортиками - з ними скло тримається надійно та без підривів. З повагою команда ArmorStandart.

• Марта З***

Скло більше чим телефон!!! Коли одягаєш на телефон чехол, скло починає злазити з єкрана

Недостатки:
    Більше за телефон

Доброго дня, Марта! Для вирішення вашого питання просимо надіслати скріншот з налаштувань пристрою, де видно назву моделі телефона. З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій С***

Very good

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Михаєла С***

Ідеально підійшло

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• СЕРГІЙ Г***

Прекрасне замовлення. Виконано дуже швидко. Дякую велике за Вашу працю. Добрих Вам клієнтів та прекрасних замовлень.

Достоинства:
    Відповідає опису

• Сергій К***

​Вітаю. Раніше вже брав скло в продавця все було чудово, але на жаль цього разу максимально розчарований скло брудне погано клеїця меншого розміру по висоті ніж потрібно, що не робив бульбашки так і не зміг прибрати, таке враження що там просто немає клею. Не рекомендує дарма витрачені гроші та час..!

Недостатки:
    Брудне, не того розміру, погано клеїця!

• Павло О***

Гарне захисне скло. Легко клеється.

Дякую за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Анна Р***

Все добре.

Дякую за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Александр Т***

Стекло не приклевивается как положено и отстает,особенно сверху и снизу.Первый раз такое вижу. Размер по фулл экрану,поэтому найти чехол после поклейки(кому повезло со стеклом с нормальной клеевой основой) вам будет тяжко.
    Отодрал его через два часа ,чтобы не расстраивало("прилип" еще на 100 гривен за поклейку специалистом в салоне моб аксессуаров).
    После обращения в службу поддержки через ТГ и фото чека,ответили,что данной модели стекла в наличии больше не имеется(17.09.25,неправда,до сих пор в наличии),и оформлять возврат денег.
    Респект сотруднику Розетки: спокойно запаковал стекло(хотя оно уже побывало в канцелярской урне и приклееное к чему то добралось в барсетке до пункта) и отправил.
    Деньги,увы,не вернули.
    На следующий день наклеил в салоне другое стекло(где всей семьёй всегда клеили) и всё отлично.И не маркое как это.

Достоинства:
    Потратил время,деньги и нервы.
    Недостатки:
    Размер,маркое,клеевая основа. Сервис поддержки.

• Виолетта Б***

Заказывалось стекло для модели про ,пришло просто на 4 G

Достоинства:
    Не пришлось клеить
    Недостатки:
    Телефон без нового стекла, деньги на ветер

• Ренат К***

Скло прийшло запаковане чудово,але коли почав вже клеїти побачив подряпину

Достоинства:
    Легко наклеїти
    Недостатки:
    Подряпина на склі

• Лариса К***

Скло не підходить.., тобто воно трохи більше,коли вдягаю чохол скло відстає,та і без чохла воно зверху и знизу не прилягає щільно..і що мені тепер робити?? Кошти і час викинуті на вітер.

• Лариса Д***

Покупался для ноте редми 14 про- не подошёл, стекло осталось неиспользованное.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не определить.

• Павло Л***

Так це для Xiaomi а не Redmi

• Олександр

классное защитное стекло. легко сам наклеил (желательно в санузле делать, меньше пыли).

Достоинства:
    оптимальный комплект. влажная салфетка + фибра суперового качества
    Недостатки:
    та нету

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Володимир К***

не закриває всю площину єкрану.

Достоинства:
    не має
    Недостатки:
    не закриває всю площину єкрану

Доброго дня, Володимир! Зверніть увагу, що форм-фактор скла плоский. Воно закриває максимально доступну площу екрана до заокруглень, щоб залишатися сумісним із чохлами. З повагою, команда ArmorStandart.

• Віталій К***

Прийшло з подряпиною, але побачив уже коли клеїв. Одне скло постійно відстає. Думав випадковість - ні, і друге починає відставати. Щось не дуже став виробник.

Недостатки:
    Подряпина