- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже якісний чехол. Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- ДанилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Гарний
Представник постачальникаДоброго дня, Данил! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Жахлива якість. Прослужили тільки 2 дні. Легко зачепився за стіл і вже відірвалось вушка кріплення... минувший оригінальний чохол прослужив майже 1.5 роки, а тут 2 дні...
- Недостатки:
- Жахлива якість
- Пилип Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Представник постачальникаДоброго дня, Пилип! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Річ топова, за свої гроші найкращий із варіантів.
- Достоинства:
- Гарна якість чохла та карабіна
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
За таку ціну він справді якісний, я б навіть оцінила його на 5
- Достоинства:
- Якісний матеріал та ще й карабін у комплекті, я задоволена
- игорь г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Очень хорош
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Берете навушники - стоїть взяти і чохол.
Брав для Galaxy buds3 FE- Достоинства:
- Захист, сподобався брелок
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Євгеній А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Цілком пристойний чохол. Одразу підійшов, не смердить фарбою, має приємну текстуру. Передня частина, що накриває кришку, трохи виступає вперед, але це не дратує, й за бажанням її теж можна підклеїти двостороннім скотчем.
- Достоинства:
- Чудово прилягає до кейсу, приємна текстура, не смердить
- Недостатки:
Представник постачальникаДякую за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Все ок
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Классный чехольчик!
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чехольчик суперовый, также как и наушники, aple отдыхает!