- Мартинюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую, якісний товар, швидка доставка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розбилося при першому падінні не захистивши телефон
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. Підкажіть, будь ласка, чи залишився екран телефона цілим після падіння? З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ще ціле)
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло, рівненьке і згладжені по краю.
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное стекло
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово. Дякую за оперативність
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відповідає опису
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Инна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все хорошо,стекло супер.
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Іванна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 2 дні пішла тріщина від сколу внизу, причому телефон не падав і стукався. Максимум, що до чогось в сумочці притиснувся (причому, точно не до ключів).
- Достоинства:
- Приходилось без проблем. На телефон підійшло.
- Недостатки:
- Не обґрунтована ціна: тріскається так само легко, як і скло за менші кошти.
Представник постачальникаДоброго дня, Іванна! Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. З повагою команда ArmorStandart.
- Илона И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшло, добрий прошарок клею,
- Достоинства:
- Задовльнило
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ілона! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.