Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Накладка ArmorStandart Matte Shell для Apple MacBook Pro 16 M5 Pro-M2 Pro/M5 Max-M1 Max Black (ARM80491)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16.2

Кейс розтріскався і розвалився сам по собі. Ноут просто стояв на столі. Дест за 3 місяці почав розвалюватися

Достоинства:
    Сідає хорошо, але шо з того?
    Недостатки:
    Неякісний матеріал

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук. Такого типу пошкодження дійсно нетипові - зазвичай при активному використанні можуть з’являтися лише невеликі тріщини в кутах. Ваші зауваження передамо для додаткової перевірки якості матеріалу. З повагою, команда ArmorStandart.

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 16

якісний, не ламається

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій О***

Переплатив вдвічі за те, що є в Україні, порівняно з Китаєм, але отримав швидко.
    Сидить добре. Якість на 3+ . Надіюся від подряпин захистить

Достоинства:
    Чудово сів, на свою ціну класний варіант. MacBook 16` M4
    Недостатки:
    В комплекті немає силіконової накладки для клавіатури, зазвичай у подібніх кейсах з Китаю

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Бурий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14.2

Маститься, плями видно

Достоинства:
    Недостатки:
    Маститься

Доброго дня, Мирослав! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга В***

Сів чудово на M4 Pro

Достоинства:
    Гарно виглядає, ціна

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Кудря С***

За свою ціну чудовий кейс. Відчувається що це повний Китай, але виглядає гарно, та сів ідеально

Достоинства:
    Гарно виглядає. Ціна
    Недостатки:
    Час покаже

• Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диагональ сумки/рюкзака: 14

Якщо зняти, то вже не одягнеш

Достоинства:
    Норм, поки не знімеш
    Недостатки:
    Одноразові