- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
загалом за такі гроші норм, але кому важливо ідеальний вигляд не піде. брав темно зелений,поверхня матова, приходить звісно складеним, у місці контакту двох частин у коробці, є "залисини" від тертя одна об одну, відблискують під певним кутом.
Представник постачальникаДоброго дня, Петро! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, Ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою команда ArmorStandart.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чесно кажучи, здивований такому низькому рейтингу загальному у товару на тлі того, що я побачив сам. Хто на розмір скаржиться - а як у вас оригінал сидів тоді? Де оригінал я застібував на 4-й отвір, тут - на 5-й. Водночас приємний, м'який матеріал самого ремінця. Шкода, що застібка не пластикова, якщо за столом сидиш працюєш, клацає метал по ньому, чого з пластиком не було. Спрощений механізм кріплення не здається ненадійним. Тобто так, це не оригінал, але достатньо якісний замінник, особливо за таку ціну. Очевидно, оригінал коштував майже у добрих 5 разів дорожче. Тому ставлю 5 зірок, не вагаючись, якість товару абсолютно відповідає його вартості, як і функціональність..
- Достоинства:
- Приємний на дотик, розміри співставні з оригіналом
- Недостатки:
- Металічна, а не пластикова (як в оригіналі) застібка, спрощений механізм кріплення до годинника
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Дуже очікувала цей ремінець, по факту розчарування, розмір вказано універсальний, а прислали м-л. Ймовірно просто рандомно відправляють розміри. Змушена була повернути, щоб не валявся. Ношу с-м на першу застібку, тут перша починається з четвертої.
- Достоинства:
- По факту нема, звичайний ремінець.
- Недостатки:
- Розмір вказано універсальний, а по факту прислали м-л. По якості далеко до оригіналу, але і ціна відповідна.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам шкода, що розмір ремінця не відповідав вашим очікуванням. Ми додамо розміри ремінця до опису товару, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. З повагою команда ArmorStandart.
- Ілона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Pink
Ремінець приємний на дотик, але задовгий на мою руку. Як повернути?
- Достоинства:
- Непогана якість
- Недостатки:
- Не підійшов
Представник постачальникаДобрий день, Ілона! Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылкаЗ повагою, команда ArmorStandart.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ремінець дуже сподобався. Дякую
- Достоинства:
- Ремінець м'який та приємний при носінні на руці
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Панасенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Матеріал на дотик приємний. Але ремінь 20мм
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Marsala
Звісно, не оригінал, але не такі гроші великі. Взяла на всяк випадок.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним.
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Мммм С***
Шановний експерт. Це не товар самсунга. Це інший виробник. Який робить копії ремінців. У самсунга таких кольорів нема і ціна там вдесятеро вища. Який же ви експерт? Чи ви як бачите слова " не оригінал" - не читаючи вставляєте свій недоречний коментар?