- Р13Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все згідно опису. Подякував
- Достоинства:
- Все згідно опису, швидка доставка
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Мстислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плёнка хорошая, в комплекте сразу тряпочка для очистки, ложится хорошо
Представник постачальникаДоброго дня, Мстислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Міцна, зручно клеїти, багато штук в комплекті. За пів року використали тільки 1 плівку,яка досі прекрасно служить , інші в запасі
- Достоинства:
- На довго вистачає, міцна, легко клеїться
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалася
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Чжицян Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая
- Достоинства:
- Надёжная
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ. Клеїв перший раз, було багато бульбашок, але за ніч все зникло. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як в описі
- Достоинства:
- Все є в комплекті..для поклейки
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова плівка
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алексей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая пленка, закрывает весь дисплей часов, просто читал отзывы что типа не на весь экран, но это вранье, либо может брак, я точно не могу сказать, но рекомендую за такую цену и комплект 6 шт
- Достоинства:
- Комплектация цена
- Марина Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Якісні
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка дуже якісна покриває весь екран годинника наклеїлась одразу без пузирків Я задоволений!
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Така собі плівка, маю досвід поклейки гідрогелевих плівок, але тут захисний перший шар, який треба зняти після того, як відцентруєш на годиннику, прилип до екрану і не хотів зніматися, а якщо чимось піддіти, то відшаровувалась сама плівка від нижнього захисту, враження не дуже.
Шкода, що одна серветка на 6 плівок. Також відсутність картонки для зняття засмутила. Не завжди є пластикова картка під рукою.
Ще хотілося б QR код трішки більший, бо не він хотів зчитуватися, і якось звернути на нього увагу на пакуванні, не одразу побачила, що за посиланням інструкція, бо код сірий на білому.
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук! Захисний шар — приклеювання до екрану справді не передбачено. Ймовірно, трапився виробничий брак. Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий захист!
- Достоинства:
- Якість матеріалу
- Недостатки:
- Під дощем, з вологою навіть не великою відклеюється моментально
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо за відгук! З повагою, команда ArmorStandart.
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівки як плівки, щоб не було пузирів і все бистріше розійшлось треба оцією серветкою тканиною яка типу прибирає відбитки(суха) гарно натерти приклеєну плівочку і вигнати пузирікі по максімуму. Взагалі типу реально розумію чому їх саме 6 цих плівок, бо я це одоробало ледве прілепіла, одна взагалі на дві частини порвалась по цій лінії звідки треба сіру сторону відривати. Да і ці напічатані зверху букви складно відірвати, але все реально, з п'ятої спроби в мене вийшло йооу!!!
- Достоинства:
- Приклеїлось, ріл подряпинки з плівки прибираються, гарно підішла по розміру на 49.1 сяомі часів так точно
- Недостатки:
- Деякі плівки ведуть себе дуже погано, їх треба перевоспітать!!! Одна взагалі по лінії на друку порвалась, деякі агресивно загинаються, карочє такі врєдні, але одна з шости 100% буде ідеальна
Представник постачальникаДоброго дня, Єлизавета! Дякуємо за Ваш відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
плёнка как плёнка. от хороших повреждений не спасёт.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук. Гідрогелева плівка призначена насамперед для захисту екрана від подряпин та потертостей під час щоденного використання. З повагою, команда ArmorStandart.
- Володимир С***Продавец: Rozetka
Купив, але не тут. Клеїться норм, але..1)Не по розміру-екран повністю не закриває. 2) посередині плівки полоса, яка залишається після наклеювання і не можливо її розгладити
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ось так виглядає плівка під цей годинник, висновки робіть самі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не по розміру
- Богдан П***
Підтверджую. Не по розміру
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дана плівка не покриває весь екран годинника. Незадоволений.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розмір
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
плівка не порізана про розміру екрану - суцільний шматок плівки. Можливо брак
- Недостатки:
- Неможливо поклеїти
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла суцільна плівка,не порізана!!!
- Сніжана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка жахлива, не покриває весь екран, погано клеїться, взагалі не відповідає відео про товар)