Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для Xiaomi Redmi Watch 5 Active 6 шт. (ARM81140)

Оценка пользователей 3.91/5
  • Р13

Все згідно опису. Подякував

Достоинства:
    Все згідно опису, швидка доставка
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Мстислав О***

Плёнка хорошая, в комплекте сразу тряпочка для очистки, ложится хорошо

Доброго дня, Мстислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Марія С***

Міцна, зручно клеїти, багато штук в комплекті. За пів року використали тільки 1 плівку,яка досі прекрасно служить , інші в запасі

Достоинства:
    На довго вистачає, міцна, легко клеїться

Доброго дня, Марія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга Л***

Сподобалася

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Чжицян Ч***

Хорошая

Достоинства:
    Надёжная
    Недостатки:
    Нету

• Валерій К***

Чудова річ. Клеїв перший раз, було багато бульбашок, але за ніч все зникло. Рекомендую.

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:

Доброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій Д***

Все як в описі

Достоинства:
    Все є в комплекті..для поклейки
    Недостатки:
    Поки немає

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Людмила Г***

Доброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вікторія Я***

Чудова плівка

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Алексей О***

Гарна річ

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей Т***

Хорошая пленка, закрывает весь дисплей часов, просто читал отзывы что типа не на весь экран, но это вранье, либо может брак, я точно не могу сказать, но рекомендую за такую цену и комплект 6 шт

Достоинства:
    Комплектация цена
    Недостатки:
    Нету

• Марина Э***

Дуже добре

Доброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій О***

Достоинства:
    Якісні

• Костянтин В***

Плівка дуже якісна покриває весь екран годинника наклеїлась одразу без пузирків Я задоволений!

Недостатки:

Доброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юлія

Така собі плівка, маю досвід поклейки гідрогелевих плівок, але тут захисний перший шар, який треба зняти після того, як відцентруєш на годиннику, прилип до екрану і не хотів зніматися, а якщо чимось піддіти, то відшаровувалась сама плівка від нижнього захисту, враження не дуже.
    Шкода, що одна серветка на 6 плівок. Також відсутність картонки для зняття засмутила. Не завжди є пластикова картка під рукою.
    Ще хотілося б QR код трішки більший, бо не він хотів зчитуватися, і якось звернути на нього увагу на пакуванні, не одразу побачила, що за посиланням інструкція, бо код сірий на білому.

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук! Захисний шар — приклеювання до екрану справді не передбачено. Ймовірно, трапився виробничий брак. Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Анатолій

Чудовий захист!

Достоинства:
    Якість матеріалу
    Недостатки:
    Під дощем, з вологою навіть не великою відклеюється моментально

Доброго дня, Анатолій! Дякуємо за відгук! З повагою, команда ArmorStandart.

• Єлизавета

Плівки як плівки, щоб не було пузирів і все бистріше розійшлось треба оцією серветкою тканиною яка типу прибирає відбитки(суха) гарно натерти приклеєну плівочку і вигнати пузирікі по максімуму. Взагалі типу реально розумію чому їх саме 6 цих плівок, бо я це одоробало ледве прілепіла, одна взагалі на дві частини порвалась по цій лінії звідки треба сіру сторону відривати. Да і ці напічатані зверху букви складно відірвати, але все реально, з п'ятої спроби в мене вийшло йооу!!!

Достоинства:
    Приклеїлось, ріл подряпинки з плівки прибираються, гарно підішла по розміру на 49.1 сяомі часів так точно
    Недостатки:
    Деякі плівки ведуть себе дуже погано, їх треба перевоспітать!!! Одна взагалі по лінії на друку порвалась, деякі агресивно загинаються, карочє такі врєдні, але одна з шости 100% буде ідеальна

Доброго дня, Єлизавета! Дякуємо за Ваш відгук! З повагою команда ArmorStandart.

• Александр Ф***

плёнка как плёнка. от хороших повреждений не спасёт.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук. Гідрогелева плівка призначена насамперед для захисту екрана від подряпин та потертостей під час щоденного використання. З повагою, команда ArmorStandart.

• Володимир С***
    Продавец: Rozetka

Купив, але не тут. Клеїться норм, але..1)Не по розміру-екран повністю не закриває. 2) посередині плівки полоса, яка залишається після наклеювання і не можливо її розгладити

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Антон К***

Ось так виглядає плівка під цей годинник, висновки робіть самі

Достоинства:
    Недостатки:
    Не по розміру
    • Богдан П***

Підтверджую. Не по розміру

• Богдан П***

Дана плівка не покриває весь екран годинника. Незадоволений.

Достоинства:
    Недостатки:
    Розмір

• Аліна

плівка не порізана про розміру екрану - суцільний шматок плівки. Можливо брак

Недостатки:
    Неможливо поклеїти

• Антон Т***

Прийшла суцільна плівка,не порізана!!!

• Сніжана Р***

Плівка жахлива, не покриває весь екран, погано клеїться, взагалі не відповідає відео про товар)