- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добрий чохол. Доволі стійке покриття. Зручний. Рекомендую.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм кавер
- Недостатки:
Представник постачальникаДякую за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Миколай! Дякуємо за Ваш відгук команда ArmorStandart.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сподобався. На телефоні, як рідний.
- Достоинства:
- Легко стикаються відбитки пальців, бо вони таки залишаються. Гарно сидить на телефоні, зручний. Захист надійний.
- Недостатки:
- Прийшов у спюснуто прим'ятій упаковці. Сам чохол з невеликими потертостями. Таке відчуття, що хтось трошки користувався ним до мене. Але то таке.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підійшов ідеально!
- Достоинства:
- Приємний на дотик
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підійшла ідеально
- Достоинства:
- Гарна річ
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підійшов ідеально. Магнітна застібка працює. Не смарт чохол. Смартфон треба гасити кнопкою.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Євген Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чохол хороший, зручний та тактильно приємний. Поставив 4 за те що чохол приїхав в пошкодженій і відкритій упаковці, а сам чохол був в пиляці.
- Достоинства:
- Тактильно Приємний, ідеально підходить до телефону, міцно замикається.
- Недостатки:
- Приїхав в пошкодженій та відкритій упаковці, сам чохол був в пиляці.
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.