Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart ICON для Samsung Galaxy A36 5G Camera cover Black (ARM82178)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Валентин З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue

Гарно пасує

Доброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue

Все супер, чохол дуже сподобався, колір такий як на фото!

Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Пасіченко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender

Гарний колір чохла, налізає на телефон туговато, але зате ніколи не злетить, всередині чозол має мікрофібру, щоб не царапати щадню кришку телефона. Ззовні чохол приємний на дотик, не слизький, з рук телефон не випаде)

Достоинства:
    Дизайн, мікрофібра всередині, не слизький
    Недостатки:

Доброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дана панель ідеально вдягнулась на телефон, є невеличкий захисний бортик, який трохи виступає над екраном, навіть з приклеєним захисним склом. В руці панель тримається добре, не вислизає з рук, на дотик дуже приємна.

Достоинства:
    Ідеально сидить на телефоні, всі вирізи чітко по цетрам отворів для мікрофону, динаміків, гнізда для зарядки.
    Недостатки:

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Гарбузов Ю***

Хороша панель.

Достоинства:
    Добре підійшла.
    Недостатки:
    Не знайшов.

Доброго дня, Юліан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудова якісь. Приємний на дотик. Сів як «рідний»

Достоинства:
    М’яко натискаються кнопки
    Недостатки:

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Виктор Н***

Нормально

Доброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Богдан Ш***

Норм

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:

Доброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сів як рідний , кнопки натискаются добре ,зарядка підключається без нарікань

Достоинства:
    100 процентів підходить до а36
    Недостатки:
    Коли жарко є сліди відбитків пальців

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• В'ячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Досить непоганої якості. Непогані виступи над екраном

Достоинства:
    Захист, ціна

Доброго дня, В'ячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.