- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відійшло через півтора місяці. При тому що телефон ще лежав в упаковці без використання майже півтора місяці і був сюрприз коли відкрив коробку.
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість , ціна.
Представник постачальникаДоброго дня, Ганна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло замовляв разом із телефоном на подарунок. Під час наклеювання побачив, що скло не відповідає параметрам екрана телефона, маються нерівності з однієї сторони, та не повністю відповідають розмірам через що краї залишилися незахищеними.
- Достоинства:
- Легко клеїться
- Недостатки:
- Не відповідає розмірам, маються нерівності
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо за Ваш відгук. Дана модель скла має формат 2.5D, тому не перекриває дисплей до самих країв — це передбачено конструкцією для сумісності з більшістю чохлів. Підкажіть, будь ласка, які саме нерівності Ви маєте на увазі? За наданим фото нам складно визначити описану проблему. Будемо вдячні за додаткове фото або уточнення. З повагою, команда ArmorStandart.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло
- Достоинства:
- Відмвнно
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
Представник постачальникаДоброго дня, Зоряна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Микита Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійшло швидко, все добре.
Єдине пакування було трошки пошкоджене (фото), чому переймався трохи, але добре, що не вплинуло на цілісність скла.- Достоинства:
- Надіслали швидко та без проблем
- Недостатки:
- Пошкоджене пакування
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- В'ячеслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класне скло. Приклеїлося по всій поверхні.
У комплекті волога серветка та маленька ганчірочка.- Достоинства:
- Захисний пластиковий бокс для скла.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне скло, легко приклеїлось)
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Іванна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло як скло, прийшло гарно упаковано
Представник постачальникаДоброго дня, Іванна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Киреєва Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класне скло для Самсунга A26. Приліпилось на ура!
Представник постачальникаДоброго дня, Лідія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
прийшов швидко, при огляді у віділі магазина не замітив проблем, але коли уже наклеїв скло і ще раз протер вологой салфеткой (та що їде в комплекті), було заміченно три тріщени.
- Достоинства:
- все в наявності, швидко прийшло
- Недостатки:
- три маленкі тріщени
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою, команда ArmorStandart.
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло, чудово підійшло, можна рекомендувати.
- Достоинства:
- Все ок, бренд уже перевірений